- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
‘HEDEFİMİZDEN SAPMA YOK’

52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk, ‘Belediye Derincespor ile kendi sahamızda oynadığımız müsabakada beklenmedik bir şekilde 2-0 mağlup olmamız, bizleri fazlasıyla üzmüştür. Mağlubiyette futbolcuların sakatlıklarının çoğunlukta olması, müsabakada oynayan futbolcuların da sakatlıktan yeni çıkmaları etken olmuştur’ dedi.
Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk, Özellikle orta hakem HAKAN ERGİN yanlı tutumu ile maçı katletmiştir. Verilmeyen yüzde yüz penaltımız vardır. Ciddi kırmızı kartlık pozisyonda futbolcumuzun kramponu yırtılarak ayağı delinmiştir. Orta hakem oyunu devam ettirmiştir. Sonrasinda pozisyon gol olmuştur. Futbolcumuzun elmacık kemiği kırılmış, sağlık ekibimiz acil vaka olduğunu söylemesine rağmen orta hakem ambulansı sahaya sokmamış, birde “ölümlü vaka olduğunda dahi ambulansa gerek duyulmuyor” diyerek sağlık ekibimizi terslemiştir.
Böyle basiretsiz hakemlerin Türk futbolunda yeri olmaması, görev almaması gerekiyor. Düdüğünü bırakması gerekiyor. Bundan sonra bu hakemin ceza alıp almadığının ve hangi maçlara verildiğinin takipcisi olacağız. Hakkımızın gasp edilmemesini istiyoruz. Kimsenin hakkı yenilmesin istiyoruz. Temiz futbol istiyoruz. Adalet istiyoruz.
Nazmi Candoğan’ın müsabakada elmacık kemiği kırılmış, ilk müdahale Ordu Medical Park Hastahanesinde yapılmış olup, uzman doktorlar tarafından kendisi amaliyat edilmek üzere İstanbul Liv Hospital’e sevk edilmiştir.
Yönetim kurulu olarak gördüğümüz noksanlıklar giderilerek gerekli tedbirleri almaya başladık. Futbolcuların ödemeleri durdurulmuş olup, iç saha mağlubiyet cezası kendilerine tebliğ edilmiştir. Kaptan Anıl Taşdemir ise görülen lüzum üzerine süresiz kadro dışı bırakılmıştır.
Biz söz verdiğimiz gibi, bu sene şartlar ne olursa olsun bir üst lige çıkmaya karar verdik ve bu yönde ne karar alınması, ne yapılması gerekirse hepsini yapmaya çalışıyoruz. Hedefimizden kesinlikle sapma yoktur.
Bu hafta sonu 1922 Konyaspor’u yeneceğiz. Puan kaybına tahammülümüz yoktur. İdmanlarımıza bugün itibarıyla başlamış bulunmaktayız. Özgen Erdem, Fırat Yıldırım’ın sakatlıkları devam etmektedir.
Birlikte başaracağız’ dedi.
nBÜLTEN