HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 08:40

ESKRiM ANTRENMAN SALONU AÇILIYOR

Ordu’da hayata geçirilen "Yaşayan Stadyum" projesi kapsamında Yeni Ordu Stadyumu, kapılarını eskrim sporcularına açmayı bekliyor.
ESKRiM ANTRENMAN SALONU AÇILIYOR

Ordu Gençlik Spor İl Müdürlüğü uhdesinde Yeni Ordu Stadyumu içerisine Eskrim Antrenman Salonu açılıyor.

 Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleri ile Eskrim Antrenman Salonu için çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Oluşturulan alana 14 metre uzunluğunda ve 1.5 metre genişliğinde dört eskrim pisti ile 8 sporcunun aynı anda antrenman maçı yapmasına müsait, 4 adet aparey(skorboard), 6 adet anilör gibi eskrim sporuna özel malzemelerin yanı sıra sporcuların da kullanabileceği branşa uygun Eskrim elbisesi, Epe eldivenler, vücut yeleği, epe maske, epe silah gibi birçok envanteri içerisinde bulunduruyor. Bu imkânlar sayesinde eskrim sporuna ilgi duyan herkes Yeni Ordu Stadyumu Eskrim Antrenman Salonunda ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Eskrim antrenman salonunu ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında atölye ekibinden bilgiler aldı. Antrenörler ile yapılabilecek projeler hakkında görüşme gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eskrim Antrenörü Nesrin Topal ve Antrenör Kübra Varol, hafta içi her gün 18:00-20:00 saatleri arasında antrenmanlarını gerçekleştirecek. Bireyler, Eskrim kurs kayıtlarını Altınordu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından oluşturmaktadır.

 nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ESKRiM, ANTRENMAN, SALONU, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler