HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ekim 2022 Çarşamba Saat: 08:40

JUDO EKiBiNDEN GENÇ’E ZiYARET

Judo branşında Ülkemizi ve Ordu’yu temsil ederek dereceye giren sporcular ve antrenörleri, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.
JUDO EKiBiNDEN  GENÇ’E ZiYARET

İzmit Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen 18 yaş altı Ümitler Judo Balkan Şampiyonası’nda derece elde eden Ordu Sporcu Eğitim Merkezi Judocuları Gülsüm Ağaç ve Deniz Yeşilyurt, Antrenörleri Mertcan Akçay, Hakan Yeşilyurt ve Judo İl Temsilcisi Yakup Davutoğlu İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcu eğitim Merkezi Judo Takımı sporcularından +70 kg da Gülsüm Ağaç ve 57 kg da Deniz Yeşilyurt, Kocaeli’nde düzenlenen Ümitler Balkan Judo Şampiyonası’nda bronz madalya elde ederek önemli bir başarıya imza attılar.

Ordulu Judocu Gülsüm Ağaç’ın da yer aldığı Ümitler Balkan Judo Şampiyonası karma takımlar müsabakalarında balkan şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Milli Judocular 2023 yılında tekrardan Milli Takımda yer almak istediklerini, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyorlar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç dereceye giren sporcuları çeşitli spor malzemeleri ile ödüllendirdi.    nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : JUDO, EKiBiNDEN, GENÇ’E, ZiYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler