HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ekim 2022 Cumartesi Saat: 08:36

16 BRANŞTA HiZMET VERiYOR

Kurslara katılan gençler hem eğitim alıyor becerilerini geliştiriyor, hem de kurs ortamında yeni dostluklar kurarak sosyalleşiyorlar.
16 BRANŞTA HiZMET VERiYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ordu Gençlik Merkezi’nin açmış olduğu kurslar her yıl olduğu gibi bu yıl da dolu dolu geçiyor.

 Kursların zengin içeriği gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

12-29 yaşları arasındaki gençlerin katılabileceği ücretsiz kurslar bu yıl İngilizce, Osmanlıca, İşaret Dili, Diksiyon, Akıl ve Zekâ Oyunları, Badminton, Beyzbol, Gitar, Keman, Bağlama, Tezhip, Resim, Filografi, Kuranı Kerim, Temel Dini Bilgiler ve İlmihal dersleri olarak toplam 16 farklı branşta kapılarını hizmete açtı. Kurs başvuruları Ordu Gençlik Merkezinden yapılıyor.

Ordu Gençlik Merkezi, gençlerin; sosyal, kültürel, zihinsel, sportif ve sanatsal olarak birçok alanda gelişimlerine katkı sunuyor. Gençler hangi alanda yetenekleri olduklarını keşfedip bu doğrultuda kendilerini daha da geliştiriyorlar. 

 Bu sayede kötü alışkanlıklardan da uzak durmuş oluyorlar. Gençlik Merkezleri, gençlerimize her anlamda katkı sağlamış oluyor.  nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : 16, BRANŞTA, HiZMET, VERiYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler