HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Eylül 2022 Çarşamba Saat: 08:51

170 SPOR KULÜBÜ SPOR BAKANLIĞINA DEVROLDU

Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Cumhurbaşkanımızın desteği ile ülke genelinde faaliyetini sürdüren tüm spor kulüpleri gibi Ordu da ki 170 adet Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Spor Bakanlığına devroldu.
170 SPOR KULÜBÜ SPOR BAKANLIĞINA DEVROLDU

İçişleri bakanlığına bağlı olarak kurulup günümüze kadar faaliyetini başarıyla sürdüren Ünye Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Cumhurbaşkanımızın desteği ile ülke genelinde faaliyetini sürdüren tüm spor kulüpleri gibi Ordu da ki 170 adet Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Spor Bakanlığına devroldu.

Biz Ünye Bedensel Engelliler gençlik ve Spor Kulübü olarak kurulup içişleri bakanlığı bünyesinde günümüze kadar tüm faaliyetlerimizi başarıyla sürdürdük diyen Ünye Bedensel engelliler Gençlik ve Spor Kulübü başkanı Nihat Yerlikaya Ülke genelinde olduğu gibi Ordu ve Ünye de faaliyetini sürdüren 170 adet gençlik ve spor kulübü kısa süre önce spor bakanlığına devroldu.

Başkan Nihat Yerlikaya”Ünye de ve Orduda düne kadar İçişleri bakanlığına bağlı olarak faaliyetini sürdüren Ünye bedensel engelliler gençlik ve spor kulübü ordudaki toplam 170 adet spor kulübü yeni çıkarılan spor kulüpleri yönetmeliği gereği Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Spor Bakanlığına devroldu dedi..

Kulüp Başkanı Nihat Yerlikaya” Buradaki amaç, düne kadar biz içişleri bakanlığına bağlı dernek statüsünde çalışıyorduk, Spor kulüpleri dernek statüsünden çıkarılarak spor bakanlığına devri yapılarak Artık Kulübümüz dernek statüsünden çıkarılarak spor bakanlığına bağlanarak çalışmaya başladı. Bundan sonra bütün faaliyetimizi Spor Bakanlığı statüsü üzerinden yapacağız. Bugün Fenerbahçe spor kulübü hangi statüde çalışıyorsa bizim kulübümüzde aynı statüde çalışacak . Ünye Bedensel engelliler gençlik ve spor kulübü yeni adıyla “Ünbel Spor Kulübü” oldu.

Artık spor kulüpleri dernek statüsünden çıkarılarak bir anonim şirket gibi yönetilecek. Sebebine gelince biz dernek statüsünde iken çok sıkıntılarımız vardı spor kulüplerinin. Artık Spor Bakanlığına devrolduğumuz için artık bizleri daha iyi anlayan bir bakanlığımız olduğu için işlerimiz kolay olacak. Bu yüzden bundan sonra işlerimiz dernek statüsünde olduğu gibi zor olmayacak, kolaylaşacak. Artık bizlerde anonim şirket olduğumuz için bütün işlerimizi spor il müdürlüğümüz üzerinden yapacağız. Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bundan böyle güzel işler olacak. Bu konuda bedensel engelliler spor kulüpleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğini aldık. Bedensel engelliler spor kulübü olarak Cumhurbaşkanımıza desteğinden dolayı çok teşekkür ederiz.Ben bu konuda yedi kurucu arkadaşımla beraber Spor Bakanlığına geçişimizle ilgili olarak kulübümüzün tüzüğünü hazırladık.Kulüp başkanlığına devam ediyorum arkadaşlarımızın desteği ile.Emeği geçenlere teşekkür ederiz ”dedi.

nAHMET YENİN




Anahtar Kelimeler : 170, SPOR, KULÜBÜ, BAKANLIĞINA, DEVROLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler