HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Eylül 2022 Salı Saat: 08:45

ÜCRETSİZ TENİS KURSLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz tenis kursları devam ediyor.
ÜCRETSİZ TENİS KURSLARI DEVAM EDİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz tenis kursları devam ediyor.

Ordu Durugöl Spor Kompleksi Tenis Kortları’nda devam eden kurslarla ilgili bir açıklama yapan tenis antrenörü Veysel Karani Çınar, “Ücretsiz olarak açtığımız tenis kurslarımıza kayıtlarımız devam ediyor. Buradan tüm ailelere seslenerek, çocuklarına tenis sporu yaptırmak için müdürlüğümüz bünyesinde açılan kursa katılmalarını öneriyoruz” dedi.

Kıdemli Antrenör Veysel Karani Çınar, tenis sporunu daha da yaygınlaştırmak ve tenis sporunu yapan insan sayısını arttırmak amacıyla çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Bu çalışmalar çerçevesinde deneyimli antrenörler nezaretinde ücretsiz tenis kursu açtıklarını kaydeden Çınar, “Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü uhdesinde ve Eğitim Yönetim Sistemi Programı ile aramıza dahil olan tenis antrenörleri ile çocuklarımız için ücretsiz tenis kurslarımız devam etmektedir. Amacımız Ordu’da tenis sporunu daha fazla yaygınlaştırmak, geleceğe başarılı sporcular yetiştirmektir. Buradan tüm ailelere seslenerek, çocuklarımıza tenis sporu yaptırmak için Durugöl Tenis Kortları’nda açılan kursa katılmalarını öneriyoruz. Yaz dönemi bitse de eğitim- öğretim sezonunun açılması ile programlarımızı çocuklarımıza uygun bir şekilde hazırlıyoruz. Hem akademik anlamda hem de sportif anlamda onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışıyoruz. Gençlerimizi tenis kortlarına bekliyoruz.” diye konuştu.

Çocukların yanı sıra yetişkinlere yönelik kursların da devam ettiği gelen bilgiler arasında… Spor Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Koşabiliyorken Koş Projesi’ 81 ilde olduğu gibi Ordu’da da devam ediyor. Proje kapsamında 7’den 77’ye her yaştan insana ücretsiz olarak spor yapma imkanı sağlanacağı bildirildi.

       nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : ÜCRETSİZ, TENİS, KURSLARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler