HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mayıs 2022 Çarşamba Saat: 07:25

ULUBEY OHTAMIŞ ŞAMPiYON

Erkekler Bölgesel lig’de mücadele eden Ulubey Ohtamış basketbol takımı, Giresun Sporu son periyotta geçerek gruptaki galibiyet serisine devam ettirdi.
ULUBEY OHTAMIŞ ŞAMPiYON

Erkekler Bölgesel lig’de mücadele eden Ulubey Ohtamış basketbol takımı, Giresun Sporu son periyotta geçerek gruptaki galibiyet serisine devam ettirdi. 

Ordu mahalli basketbol ligine ilk kez katılarak gruptan 6 maçı namağlup olarak çıkan Ohtamış basketbol takımı Bölgesel lige yükseldi. Bölgesel ligde de fırtına gibi esen Ulubey takımı ligde oynadığı dört karşılaşmada da yenilmeyerek serisini sürdürdü. Böylece yenilmezlik ünvanını on maça çıkardı. 

GİRESUN ŞOV YAPTI

Giresun 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda, Giresun Camili Örnek Spor ile karşılaşan Ulubey ekibi son dakikalarda kazanmayı başardı. Coşkulu seyirci karşısında maça önde başlayan Giresun ekibi ilk 3 periyodu önde götürürken şov yapmaya başladı. Bunu fırsata çeviren tecrübeli Ohtamış Spor oyuncuları son periyotta öne geçmeyi başardı. Panik olan Giresun ekibi toparlayamadan farkı açan Ulubey ekibi maçı 68 – 63 kazandı. Böylece bölgesel ligde dört maçı kazanarak dörtte dört yapan Ulubey Ohtamış takımı matematiksel olarak ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

Periyot sonuçları ise şöyle; 1. Çeyrek 18-17, devre arası 41-32, üçüncü çeyrek 53-44 ve maç sonucu 63-68 olarak sonuçlandı. 




Anahtar Kelimeler : ULUBEY, OHTAMIŞ, ŞAMPiYON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler