HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Şubat 2022 Perşembe

GELECEĞİN YILDIZLARI SAHADA

Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığıyla düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Altınordu Belediye Başkan Vekili
GELECEĞİN YILDIZLARI SAHADA

 Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığıyla düzenlenen 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Ordu’da Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Altınordu Belediye Başkan Vekili İsa Hitaloğlu’nun yaptığı başlama vuruşu ile başladı.

“Mahalllede Maç Var” 23 Nisan Futbol Turnuvası açılış programına Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Altınordu Belediye Başkan Vekili İsa Hitaloğlu, A.S.K.F. Ordu Başkanı Metin Kır, T.F.F.H.G.D. Başkanı Mehmet Şengül, Spor Hizmetleri Birimi Personelleri, Futbol Antrenörleri ve sporcuların katılımı ile gerçekleşti.    

Spor sevgisi olan her çocuğun rahatlıkla erişebildiği mahalle futbolunun heyecan ve saflığını 23 Nisan ruhu ile birleştirerek bütün ülke çocuklarına yayma amacıyla başlatılan 23 Nisan Futbol Turnuvası 'Mahallede Maç Var' etkinliği Altınordu Spor Toto Spor Kompleksinde başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç başlangıç vuruşunun akabinde yaptığı açıklamada; "Mahallede Maç Var etkinliğine Ordu'da yoğun bir katılımın olması bizleri ziyadesiyle memnun etti. Spor sevgisinin aşılanması ve tabana yayılması noktasında önemli bir etkinlik, bizler her daim dediğimiz gibi spor tabana yaymak ülkemizde ve ilimizde sporu çağ atlatacak. Bu önemli etkinliğe katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Erkeklerde 20 kızlarda ise 7 takımın katılımı ile yaklaşık 300 sporcu turnuvada ter dökecek. İl Finalinde şampiyon olan takımlarımız Karadeniz Bölgesinde Türkiye Şampiyonasına gitmek için mücadele edecek. Finallere kalan takımlarda T.B.M.M. himayesinde 23 Nisan 2022’de final karşılaşması ile tamamlanacak. Başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Anadolu Yıldızlar Ligini düzenleyen Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüze ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : GELECEĞİN, YILDIZLARI, SAHADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler