HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Şubat 2022 Salı

‘BAŞARACAĞIZ’

52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk açıklama ...
‘BAŞARACAĞIZ’

52 Orduspor Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk, Bu hafta sonu 19 Şubat 2022 Cumartesi günü, saat 13:00 de, Yeni Ordu Stadında gurubumuzun güçlü takımlarından ALAGÖZ HOLDİNG IĞDIR FK yı misafir ettik. Güzel bir havada dostca geçen müsabakada üstün oynayarak doksan dakika onrasında 1-0 galip gelerek gülen taraf bizler olduk. Teknik heyet ve futbolcularımıza, bizleri yanlız bırakmayan taraftarlarımıza ve sporseverlere teşekkür ediyoruz. Biz bir aileyiz, zoru hep birlikte başaracağız dedik ve sonuçta kazanan bizler ve Ordu oldu.

Zorlu bir haftaya yine başlangıç yapıyoruz. Çalışmalar bu yönde devam etmektedir. 23 Şubat 2022 Çarşamba günü Aksaray ilinde Dağılgan stadında 68 Aksaray Belediye Spor ile, 27 Şubat 2022 Pazar günü İstanbul Bayrampaşa Çetin Emeç stadında Bayrampaşa Spor A.Ş ile karşılaşacağız. Bu maçlardan da mutlak galibiyet beklemekteyiz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur. Özgen Erdem ve Sinan Morgili’in sakaltlıkları devam etmektedir. Sağlık kurulumuz tarafından tedavileri titizlikle takip edilmekte olup en kısa zamanda sahalara döneceklerdir.

U19 Bölgesel Gelişim Ligleri, 6. Gurupta mücadele eden U19 takımımız hafta sonu Sivas Belediyesporu konuk etti ve 0-0 berabere kalarak liderliğini sürdürdü.

Ordu Barosu Başkanımız Sayın Sibel Torun Hanımefendi, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Sayın Erinç Sağkan Beyi ziyaret ederek kulübümüzün formasını hediye etmişlerdir. Şahsına kulübümüz adına çok teşekkür ederiz’ dedi.




Anahtar Kelimeler : ‘BAŞARACAĞIZ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler