HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Şubat 2022 Pazartesi Saat: 07:39

HALI SAHANIN YAPIMINA BAŞLANDI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde öğrencilerin isteğini kırmayarak söz verdiği halı saha isteğini yerine getirdi.
HALI SAHANIN YAPIMINA BAŞLANDI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Anadolu Lisesi Kariyer Günlerinde öğrencilerin isteğini kırmayarak söz verdiği halı saha isteğini yerine getirdi.

Kariyer Günleri kapsamında Fatsa Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ertem Kibar, öğrencilerin okul bahçesinde bulunan halı sahasının yapılmasını talep etti. Gençlerin isteğini kırmayan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, okulun futbol sahasının yeniden yapılması ile ilgili çalışmalara start vererek müjdeyi gençlere verdi.

BİR AYDA

 TAMAMLANACAK

Tüm okulu sevince boğan bu gelişmeden kısa bir süre sonra Fatsa Anadolu Lisesi halı sahasının yenilenme çalışmalarına start verildi. Fatsa Anadolu Lisesi’nin halı sahasının yenilenme çalışmasının bir ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

“İLK MAÇTA BEN DE OYNAYACAĞIM”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, “Kariyer Günleri kapsamında Fatsa Anadolu Lisesi’nde(FAL) buluştuğumuz, öğrenci kardeşlerimiz bizden okulun halı sahasının yeniden yapılmasını talep etmişti. Gençlerimizi kıramadık, o gün söz verdiğimiz futbol sahamızın çalışmalarının bugün itibariyle startını verdik. Bir de gençler herhalde unutmamıştır. O gün hediye ettikleri 52 numaralı mavi formamı,  halı sahanın açılışında yapacağımız ilk maç saklıyorum.” dedi. 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : HALI, SAHANIN, YAPIMINA, BAŞLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler