- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
ORDU’DAN SATRANÇ MİLLİ TAKIMINA 4 SPORCU

Avrupa’nın en çok katılımlı satranç şampiyonalarından biri olan “Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonaları” 2 bine yakın sporcunun katılımıyla tamamlandı.
Bir haftadır Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular 1 hafta boyunca şampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. 24 kategoride 7 ve 18 yaş aralığında olan sporcularımız centilmence maçlara imza atarken, şampiyonalarda kendi kategorilerinde dereceye giren sporcular Milli Takım havuzuna girmeye hak kazandı.
Antalya Granada Luxury Otel’de düzenlenen şampiyonada Ordu ilimiz sporcuları da oldukça başarılıydı. Ordu’dan 8 sporcu ile şampiyonaya katılım gösteren Ordu kafilesinde müsabakalarda 4 sporcu kendi kategorilerinde dereceye girerek milli takım havuzuna girmeye hak kazandı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, satranç şampiyonasında dereceye giren sporcuları tebrik etti.
Şampiyonaya Katılan Sporcularımız ve Dereceleri
Cihan Akif GÜNGÖR 14 Yaş Genel Kategorisi Türkiye İkincisi
Aybike KÜÇÜK 14 Yaş Kızlar Kategorisi Türkiye İkincisi
Zümra Meryem ALAGÖZ 15 Yaş Kızlar Kategorisi Türkiye Üçüncüsü
Defne ALDENİZ 9 Yaş Kızlar Kategorisi Türkiye Onuncusu
HABER MERKEZİ