HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Haziran 2024 Perşembe Saat: 09:17

Şükrü Bodur Yeniden Aday!

52 Orduspor'da yapılacak olan olağan kongre öncesinde mevcut başkan Şükrü Bodur tekrardan aday olacağını duyurdu.
Şükrü Bodur Yeniden Aday!

52 Orduspor'da yapılacak olan olağan kongre öncesinde mevcut başkan Şükrü Bodur tekrardan aday olacağını duyurdu.

52 Orduspor sosyal medya hesaplarından yayımlamış olduğu açıklama ile başkanlığa tekrar adaylığını duyuran Şükrü Bodur şu sözleri söyledi:

"52 Orduspor Futbol Kulübümüzün yapılacak olağan kongresinde yeniden aday olduğumu kamuoyu ile paylaşmak isterim. Ordu şehrinin futbolda bulunduğu konumu hak etmediğine inananlardanım ve bu inanışımı daha önce de başkanlık görevini yürüterek, sözde bırakmayıp sahada mücadele eden konumumla birlikte bir dava uğruna getirdim. Görevde bulunduğum süreçte gerek finallerde, gerek ise play-off larda çok yaklaştığımız 2.Lig hedefine ulaşamadık. Bu şehir futbolda bu statüyü hak etmiyor. Ordu'nun futboldaki kaderini değiştirmek için, yarım kalan işimizi tamamlamak, güzel şehrimizin mor beyaz tutkulu insanlarının yüzünü güldürmek amacı ile olağan 52 Orduspor Kongresinde başkanlığa yeniden adayım.

Kongremizin ardından tüm Ordu'dan destek bekliyoruz. İlk başta 2. Lig için çıkacak olduğumuz yolda şehrimizin tüm dinamiklerinden katkılarını bekliyoruz. Bunu başarabilirsek üst lige çıkma hedefimizin de bu sezon gerçekleşeceğine inancımız tam.

Büyük Orduspor taraftarının yapmış olduğu birleşme çağrısına da kayıtsız kalmamız mümkün değildir. Bu sürecin sağlıklı işleyebilmesi ve sporda birliğin sağlanabilmesi için bir heyet oluşturulması gerektiğine inanıyorum. Bu konuda ki yaklaşımım Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu Barosu, Ordu Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasından birer temsilci ile kulüplerimiz den birer temsilci tarafından oluşan heyetin süreci yürütmesini ve gelişen tüm detayları kamuoyu ile paylaşmasını arz ederim."




Anahtar Kelimeler : Şükrü, Bodur, Yeniden, Aday!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler