- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
- 12:01 Ergin Karlıbel Vakfı kapılarını kadınlara açıyor
- 12:05 TÜRK LEZZETİNE ALTIN ÖDÜL!
- 14:58 OSKİ'den Altyapıda Büyük Başarı: Susuz Mahalle Sayısı 272’den 13’e Düştü
- 14:48 Şehit Dedesi İçin Anı Odası Yaptırdı
- 14:29 17 Yaşındaki Genç Babasını Vurdu
- 14:10 Ordu’da Bir Haftada 54 Yaralamalı Kaza: Trafik Denetimleri Sıkılaştırıldı
- 12:55 Ordu’da Asayiş Uygulamaları Sıkılaştı: 1 Haftada 30 Aranan Şahıs Yakalandı, 18’i Tutuklandı
- 12:34 31 Ekim Son Gün, Süre Uzatılmayacak
- 11:14 İstanbul’daki Trafik Kazasında Ordu Çatalpınarlı Genç Hayatını Kaybetti
- 17:03 “Şehrin En Güzel Evet’leri Burada”
- 16:57 CUMHURİYET ÇAMURDAN KURTULDU
- 15:29 Vali Arazide, Kararlar Yerinde!
- 15:13 “Susuzluğa Geçit Yok: OSKİ 7/24 Nöbette”
Fındık Fiyatı
MİNİK RAKETLER YETİŞİYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Masa Tenisi antrenmanları Proje İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda devam ediyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Uzman Antrenör Duygu Koç nezaretinde Ordu’nun çeşitli ilçerinden gelen 5-10 yaş arası sporcular, çalışmalarını Ordu’nun Altınordu ilçesinde sürdürüyor.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç açıklamasında, 5 ila 10 yaş aralığındaki sporcularımızı yetiştiriyoruz, geleceğin şampiyonlarının güzel çalıştıklarını belirterek minik masa tenisçilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve sportif faaliyetlerde de yer almalarını sağlıyoruz. Ailelerden isteğimiz çocuklarımızı özellikle okul döneminde spor salonlarımıza spor branşlarımıza yönlendirmelerini istiyoruz. Bugün sporun hem bir eğitim aracı olarak hem de çocuğun bedensel ve ruhsal yönden gelişmesinde katkısı önemlidir.” dedi.
Antrenör Duygu Koç “Çocuklar için yeni sezonda alt yapılar için birtakım seçmeler olacak. İnşallah şampiyonalara gidecek sporcuların buradan çıkacağına inanıyorum. Eğitimlerimize küçük yaştan başlayarak devam ediyoruz. Spor yapmak; kemik ve kas gelişimini olumlu yönde etkiler. Aynı zamanda bütün vücudun kan akımının düzenlenmesi ve sağlıklı olma konusunda da çocuklar için büyük bir destekleyicidir. Zihinsel gelişimde çocuklar yeteneklerini öğrenirken, reflekslerini ve düşünme kapasitelerini geliştirmekte; çabuk karar verebilme, kararı uygulayabilme ve verdiği kararın sonuçlarını üstlenebilme alışkanlıklarını edinebilmektedir. Arkadaşları ile birlikte grup edinimi kazanmakta, sosyalleşmekte, kendisini ifade edebilme yeteneği kazanmakta ve en önemlisi yenmeyi ve yenilmeyi, her ikisini de kabullenebilme yetisini kazanmaktadır. En önemli amacım sağlıklı bireyler yetiştirip sporu tabana yayıp başarılı milli takım sporcuları çıkarmak.” Diye konuştu.
Gruplar halinde çalışmalarına devam eden sporcular hafta içi her gün 15:00-19:00 saatleri arasında Proje İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda antrenmanlarına devam ediyor.
HABER MERKEZİ