HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
7 Mayıs 2024 Salı Saat: 13:51

BAYRAM TOYSAL’LA YOLLAR AYRILDI

Ayvalıkgücü Belediyespor ile 1-1 berabere kalan 52 Orduspor'da Teknik Direktör Bayram Toysal görevinden istifa etti.
BAYRAM TOYSAL’LA YOLLAR AYRILDI

52 Orduspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu'nun açıklaması şöyle;

"Dün akşam oynanan müsabakadan sonra Teknik Direktörümüz Bayram Toysal Yönetim Kurulumuza istifasını sunmuştur. Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu değerlendirmede teknik direktörümüzün istifası kabul edilmiştir. Teknik Direktörümüz Bayram Toysal ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür eder, kariyer hayatlarında başarılar dileriz. Saygılarımızla."

Ayrıca dün oynanan maçla ilgili de bir değerlendirme yapan 52 Orduspor Yöneticileri kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Orduspor'un maç değerlendirme açıklaması ise şöyle;

"Play Off 2.Tur 1'inci müsabakasında Ayvalıkgücü Belediyespor ile kendi saha ve seyircimiz önünde 1-1 beraberlikle sahadan ayrıldık. 10 Mayıs Cuma deplasmanda karşılaşacağımız rövanş müsabakası için takımımız hızla çalışmalarına başlamıştır. Tüm inancımız Tur’u geçerek şehrimize geri dönmektir.

Yine en büyük teşekkürü Büyük Orduspor Taraftarı’na etmek istiyoruz. Tribünleri doldurarak ve tüm maç boyunca desteklerini arttırarak devam eden Büyük Orduspor Taraftarı yanımızda olduğu sürece biz bu şehri sporda üst liglere taşımak için var gücümüzle çalışacağız.  

Müsabakamızda bizleri yalnız bırakmayan Ordu Milletvekilleri Naci Şanlıtürk, Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, Cemal Enginyurt’a Ordu Valisi Muammer Erol’a, Ordu Emniyet Müdürü Atilla Aksoy’a, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a, Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya’ya, Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi’ye, Altınordu Belediye Başkan Yardımcıları Bahadır Baş ve Hamdi Salih Kalyoncu’ya, spor kulüp başkanlarına, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, teşekkür ederiz."

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : BAYRAM, TOYSAL’LA, YOLLAR, AYRILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler