HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 16:35

3X3 Basketbol Grup Müsabakalar Sona Erdi

Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar 3x3 Basketbol Grup Müsabakaları sona erdi. Erkekler ve Kızlar kategorilerinin şampiyonu Samsun takımları oldu.
3X3 Basketbol Grup Müsabakalar Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Ordu’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar 3x3 Basketbol Grup Müsabakaları Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar ile sona erdi.

 

Grup yarışmalarında mücadele eden erkekler ve kızlarda dereceye giren dörder takım Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. Grup Müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara madalyaları ve başarı belgeleri takdim edildi.

 

Türkiye Birinciliği Müsabakalarının 06-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Mardin’de oynanacağını belirten Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, mücadele eden Takımlara, Öğrencilere, Öğretmen ve Antrenörlere Türkiye Birinciliği müsabakalarında başarılar diledi.

 

İŞTE, KARŞILAŞMALARIN SONUCU:

 

ERKEKLER KATEGORİSİ: 1. Samsun Bahçeşehir Koleji, 2. Çorum 23 Nisan Ortaokulu, 3. Samsun Atatürk Ortaokulu, 4. Sivas Selçuk Ortaokulu.

 

KIZLARDA KATEGORİSİ: 1. Samsun Canik Uludağ Ortaokulu, 2. Sivas Lütfi Fikret Tuncel Ortaokulu, 3. Yozgat Osman Paşa Ortaokulu, 4. Amasya Abdurrahman Kamil Ortaokulu.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler