HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 14:00

X3 Basketbol Grup Müsabakaları Heyecanı Başladı

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları 3X3 Yıldızlar Basketbol Grup yarışmaları Ordu, Amasya, Çorum, Erzincan, Malatya, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinin katılımıyla başladı.
X3 Basketbol Grup Müsabakaları Heyecanı Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar (Erkek-Kız) 3X3 Basketbol Grup Müsabakaları Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda başladı.

 

Ordu ilimizi erkeklerde Ünye Meçhul Asker Ortaokulu, Özel Ordu Bahçeşehir Ortaokulu, kızlarda ise Ünye Atatürk Ortaokulu, Altınordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi temsil edecek.

 

Grup yarışmaları erkeklerde ve kızlarda 8 grup merkezinde yapılacak olup dereceye giren dörder takım Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacaklar. Türkiye Birinciliği Müsabakaları 06-10 Mayıs 2024 tarihleri arasında Mardin’de oynanacak.

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç mücadele eden takımlara, öğrencilere, öğretmen ve antrenörlere başarı dileklerini iletti.

 

Müsabakalar 05 Nisan 2024 tarihine kadar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda devam edecek.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler