HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Mart 2024 Cumartesi Saat: 09:55

İşte Süper Lig'in en centilmen takımı

Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftası itibarıyla en centilmen takım oldu. Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör seçilmişti.
İşte Süper Lig'in en centilmen takımı

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında centilmenlikleriyle öne çıktı. Son dönemde saha olaylarıyla gündeme gelen bordo-mavililer, fair-play sıralamasında zirveye oturdu.

Fenerbahçe'yi konuk ettiği maçta yaşanan saha olaylarına rağmen, Trabzonspor 30 haftada en az kart gören takım oldu. Bordo-mavililer, bu süreçte sadece 1 kırmızı kart görürken, 45 sarı kartla ligin en centilmen takımı unvanını elde etti. Bu başarılarıyla Trabzonspor, saha dışındaki sportmenlikleriyle öne çıktı.

Diğer yandan, ligde şampiyonluk mücadelesi veren takımların kart istatistikleri de dikkat çekiyor. Galatasaray 55 sarı kart ve 1 kırmızı kart, Fenerbahçe 69 sarı kart ve 4 kırmızı kart, Beşiktaş ise 68 sarı kart ve 3 kırmızı kartla cezalandırıldı.

Kalecilerin ise en az kart gören oyuncu grubu olduğu belirtiliyor. Ligde toplamda 61 sarı kart ve 3 kırmızı kart alan kaleciler, centilmenlikleriyle dikkat çekiyor.

Savunma hattının ise en çok kart gören bölge olduğu vurgulanıyor. Stoper oyuncuları 456 sarı kart görürken, 9 kez çift sarı karttan kırmızı kart, 10 kez de direkt kırmızı kart gördü.

Orta saha oyuncuları 384 sarı kart, 13 çift sarı karttan kırmızı kart ve 6 kez de direkt kırmızı kart alırken, forvet oyuncuları ise 322 sarı kart, 9 çift sarı karttan kırmızı kart ve 6 direkt kırmızı kartla cezalandırıldı.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : İşte, Süper, Lig'in, en, centilmen, takımı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler