HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 17:06

ZORLU MAÇTA KAZANMAYI BAŞARDI

Ordu’nun 3. Lig’deki temsilcisi Orduspor 1967, bugün kendi sahasında konuk ettiği Nevşehir Belediyespor karşısında galip gelmeyi başardı.
ZORLU MAÇTA KAZANMAYI BAŞARDI

TFF 3. Lig 4. Grup'ta 25. hafta mücadelesi, Yeni Ordu Stadı'nda gerçekleşti ve Orduspor 1967 ile Nevşehir Belediyespor arasında gerçek bir futbol ziyafeti yaşandı.

Maçın sadece 4. dakikasında Nevşehir Belediyespor, Osman Güraltunkeser'in ağları sarsan golüyle 1-0 öne geçerek erken bir avantaj elde etti. Ancak Orduspor 1967, yediği golün şokunu hızla atlatarak, sadece 4 dakika sonra İsmail Kayalı'nın enfes vuruşuyla skoru eşitledi.

Mücadelenin 34. dakikasında Orduspor 1967, kazandığı penaltıyı Taha Balcı'nın kusursuz vuruşuyla gole çevirerek skoru 2-1'e getirdi. İlk yarının sonlarına doğru yaklaşırken, 45+4. dakikada Nevşehir Belediyespor'dan Umut Sözen'in kaydettiği golle ilk yarı 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Orduspor 1967, 54. dakikada Ufuk Özcan'ın nefis golüyle bir kez daha öne geçti: 3-2. Takımın hücum gücü bununla da sınırlı değildi, 75. dakikada Taha Balcı'nın ikinci golüyle skor 4-2'ye yükseldi. Ancak Nevşehir Belediyespor, mücadelenin son anlarına kadar pes etmedi ve 82. dakikada Osman Güraltunkeser'in golüyle farkı tekrar azaltarak skoru 4-3 yaptı.

Orduspor 1967, bu önemli galibiyetle puanını 37'ye çıkarırken, grubunda 5. sıraya yerleşti. Bir sonraki hafta deplasmanda 23 Elazığ Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Orduspor 1967, bu mücadeleden de galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.




Anahtar Kelimeler : ZORLU, MAÇTA, KAZANMAYI, BAŞARDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler