HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 13:10

Orduspor ligden çekildi!

Ordu 1. Amatör Küme'de Play Off Grubunda mücadele eden Orduspor ligden çekilme kararı aldı.
Orduspor ligden çekildi!

Ordu 1. Amatör Küme'de Play Off Grubunda mücadele eden Orduspor ligden çekilme kararı aldı.

 ASKF Başkanı Metin KIR ve İl Futbol Temsilcisi Fatih Çelebi’ye tepki dile getirildi.

 Açıklamayı Genel Koordinatör Cihangir Güner yaptı. Cihangir Güner, ligden çekilme kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Orduspor maçını Pazar gün deplasmanda Fatsa'da oynuyor. Rakibimiz kıymetli takımımız Kabadüz Cumartesi günü  oynuyor. Sonra kalkıyorsunuz bizim çeyrek final maçını Cumartesi gününe veriyorsunuz.

Dilekçe verdik 2 nolu saha için oralı olmadınız. Pazar dururken taraftar gelmesin diye bu takım mağlup olup BAL ligine çıkmasın diye verdiğiniz bu mücadele için ASKF Başkanı Metin KIR ve İl Futbol Temsilcisi Fatih Çelebi sizi tebrik ediyorum.

Başka da bir şey demiyorum. Sakın ha 1967 Ordu'nun maçı Pazar diye bir yalana başvurmayın. Ha o her yerde bizim Ordusporluluğumuz sorgulanmaz deyip sürekli sistematik şekilde bize düşman kesilip iftira atanlar leke sürenler şimdi göreyim ne kadar Ordusporlusunuz? Hiç olmazsa bugün kamuoyu oluşturup bu şehrin armasına sahip çıkın başka da sözüm yok. Hergün iftira atmaktan yalan konuşmaktan yorulmadınız Ramazan ayı bile içinizdeki kötülüğü engelleyemedi 

İnsanlar her gün aynı elbise ile dışarı çıkmaz. Aynı düşünce ile de her gün dışarıya çıkılmaz. Ama siz çıktınız ve kötü niyetinizden taviz vermediniz eyvallah .

O halde aldığımız karar üzere bugün Orduspor olarak kahve köşelerinde size yem olmayacağız ve Doğasporun yaptığı dik duruşu şimdi de biz yapıyoruz ve bu kadar art niyetli insanların yönettiği İl müsabakalarından PLAY OFF’lardan çekilme kararı aldık.

Ordu ASFK, Ordu Futbol il Temsilcisi tebrik ederim sizi. Evet siz kazandınız tamam, bugünde bu kalleş ön yargılı tutuma karşı son  sözümüz. Yaşasın direnenlerin takımı Orduspor.”




Anahtar Kelimeler : Orduspor, ligden, çekildi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler