HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 12:35

ORDU BİLEK GÜREŞÇİLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A (Erkek-Kız) Türkiye Şampiyonası Ordu’da yapılacak.
ORDU BİLEK GÜREŞÇİLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan Okul Sporları Gençler A (Erkek-Kız) Bilek Güreşi Türkiye birinciliği müsabakaları Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak.

 

23-24 Mart 2024 tarihleri arasında 2 gün sürecek müsabakaların Türkiye’nin 81 ilinden 384 sporcunun katılımı ile gerçekleşeceğini açıklayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Sporun şehri Ordu ilimizde Gençler A Bilek Güreşi Türkiye Birinciliği karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlimizde böyle güzel organizasyonlara bundan sonraki süreçlerde de ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin dört bir köşesinden katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah bizlerde sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliği yapacağız. Tüm hemşerilerimizi 23-24 Mart 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum” dedi.   

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler