HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 12:01

Rakibi Valencia !

Turkish Airlines EuroLeague'de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Beko, ligin 29. haftasında Valencia'yı konuk edecek.
Rakibi Valencia !

EuroLeague’de aldığı 17 galibiyetle 34 puana sahip Fenerabahçe, çeyrek final iddiasını sürdürmek istiyor. Önceki hafta deplasmanda Real Madrid’i 89-79 mağlup eden sarı-lacivertliler, ligin 29. haftasında İspanya ekibi Valencia’yı konuk edecek. Ülker Spor Salonu’nda oynanacak mücadele, saat 20.45’te başlayacak.

Fenerbahçe Beko’nun baş antrenörü Sarunas Jasikevicius ve Georgios Papagiannis, maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Valencia’nın EuroLeague’deki en iyi savunma takımlarından biri olduğunu belirten Jasikevicius, ”Öncelikle bu seviyedeki fizikselliğe ve oyuna karşılık vermemiz gerekiyor. Savunmayı çok iyi değiştirebiliyorlar. Guarları ile de birçok seçenekleri var. Zorlu bir maça daha çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Basın mensuplarına verdiği demeçte, aldıkları Real Madrid galibiyetinin verdiği motivasyondan bahseden Georgios Papagiannis, ”Bu mantaliteyle ilerlemeye devam etmek istiyoruz. Özellikle evimizdeki maçlarda galip gelmek istiyoruz ve bunun için de iyi bir takıma karşı gerçekten iyi bir oyun sergilememiz gerektiğini biliyoruz.” sözlerini söyledi.

BHA




Anahtar Kelimeler : Rakibi, Valencia, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler