HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mart 2024 Cuma Saat: 13:32

TÜRKİYE'DE HAKEM OLMAK ÇOK ZOR !

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Markus Gidsol, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
TÜRKİYE'DE HAKEM OLMAK ÇOK ZOR !

Markus Gidsol: Türkiye’de hakem olmak çok zor

Yılport Samsunspor, Süper Lig’in 28. haftasında 3 Mart günü saat 13.30’da RAMS Başakşehir’e konuk olacak. Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcıları Mehmet Kısal ve Yusuf Bozdoğan olacak.

Samsunspor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Markus Gidsol, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

”Burada hakem olmak çok zor”

Türkiye’de hakem olmanın çok zor olduğunu belirten Alman teknik adam şu sözleri söyledi:

”Hakem olmak zor bir meslek ancak Türkiye’de bu daha zor. Onların nasıl hissettiğini ve düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Ama eminim Almanya’da bu iş daha kolaydır. Tüm bunlar bir kenara benim kendi işime ve performansıma odaklanmam gerekiyor. Burada yaşadığım süre boyunca Türk kültür ve geleneklerine ayak uydurmaya çalışacağım.”

”Süper Lig beklentilerimin üstünde çıktı”

Süper Lig’e geldikten sonra çok şaşırdığını belirten Gidsol, ”Buradaki kaliteyi görünce çok sevindim ve açıkçası bu kadar zorlu bir lig olacağını da düşünmüyordum. Türkiye futbolu her geçen gün gelişiyor. Zorlu rakiplere karşı oynuyoruz ve muhteşem futbolcular var. Özellikle Antalyaspor sürpriz bir takım. Bence onlara karşı deplasmanda oynamak epey zor. Onlar gibi çok zorlu rakipler de elbette var.” sözlerini kullandı.

BHA




Anahtar Kelimeler : TÜRKİYE'DE, HAKEM, OLMAK, ÇOK, ZOR, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler