HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 17:51

ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ! İKİ TAKIM BİRLEŞİYOR MU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girmesiyle, üçüncü ligde mücadele eden 52 Orduspor ve Orduspor 1967'nin birleşmesi gündeme geldi.
ERDOĞAN DEVREYE GİRDİ! İKİ TAKIM BİRLEŞİYOR MU?

Efsane Orduspor’un yaşadığı zorlukların ardından amatör kümeye kadar düşmesi, önce 52 Orduspor'un ardından da Orduspor 1967'nin kurulmasıyla aşılmaya çalışıldı. Ancak her iki takım da istenilen başarıyı elde edemedi. Bu durumun temel sebeplerinden biri, Ordu ekonomisinin iki takımı aynı anda destekleyememesi olarak belirtiliyor.

Ordu'nun bürokratları ve siyasetçileri yıllarca iki takımın birleşmesi için çaba harcamış ancak başarıya ulaşamamıştı. Eski Vali Tuncay Sonel'in çabaları sonucunda Efsane Orduspor'un borçları ödenmiş ve takım, amatör liglere geri dönmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu birleşme konusundaki girişimleri, futbola olan sevgisiyle bilinen liderin, Ordu'nun profesyonel liglerde tek bir güçlü takımla temsil edilmesini arzuladığını gösteriyor. Erdoğan'ın, birleşme durumunda maddi destek sağlama sözü verdiği belirtiliyor.

Konuyla ilgili olarak Erdoğan'a yakın isimlerin, Ordu'nun önde gelenleri ve iki kulüp yöneticileriyle görüşmeler yaptığı öğrenildi.




Anahtar Kelimeler : ERDOĞAN, DEVREYE, GİRDİ!, İKİ, TAKIM, BİRLEŞİYOR, MU?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler