HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:07

İsmail Kartal: Bir penaltı kazanıyoruz ortalık ayağa kalkıyor

İsmail Kartal, Ankaragücü ile oynadıkları maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
İsmail Kartal: Bir penaltı kazanıyoruz ortalık ayağa kalkıyor

Ankaragücü deplasmanına iddialı geldiklerini belirten Kartal, ”Hemen oyunun başında net pozisyon bulmamıza rağmen gole çeviremedik. O pozisyonu gol yapabilseydik oyuna hakim olabilirdik. Rakibimiz, bizden daha fazla mücadele etti.” dedi.

”Yolumuza bakacağız”

”Bundan önceki berabere kaldığımız maçlarda oyunun üstünlüğünü elde tutan ve daha iyi oynayan bir Fenerbahçe vardı. Bugün kötü oynadık. En kısa zamanda kendimize gelip bıraktığımız yerden mücadeleye devam edeceğiz. Hatay deplasmanına en iyi şekilde hazırlanıp yolumuza bakacağız.

Ben ve oyuncularım maçtan sonra ufak bir toplantı yaptık. Bu maçın neden böyle olduğunu ve neden böyle olduğumuzu inceleyeceğiz. Hepimiz buradan bir ders çıkarmalıyız. Ankaragücü’nü kazandığı için tebrik ederim.”

”Fenerbahçe’nin oynadığı futbolu herkese göstereceğiz”

Takıma ve oyunculara güvenini tam olduğunu dile getiren Kartal, ”Bugünkü maçtan derslerimizi aldık. Tekrardan Fenerbahçe’nin nasıl futbol oynadığını herkese göstereceğiz. Sezon sonunda şampiyonluk ipini Fenerbahçe’nin göğüsleyeceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

26 Şubat günü oynanan Galatasaray – Bitexen Antalyaspor maçı hakkında konuşan İsmail Kartal, ”Dünkü maçta neler olduğunu herkes biliyor. Sadece dünkü maç değil, sezon başından beri böyle. Biz bir penaltı kazanınca herkes ayağa kalkıyor ama verilmeyen penaltılarımızı kimse nedense konuşmuyor. Bu konu hakkında çok fazla söz söylemek istemiyorum. Taraftarlarımızdan tüm takıma adına özür diliyorum.” sözlerini söyledi.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe taraftarına kırgın

Maç sonunda kendini ıslıklayan ve küfürler eden Fenerbahçe taraftarına cevap veren Belözoğlu, ”Bugün yaşadığım şeyi 150 yaşasam bile yaşayacağımı düşünmezdim. Beni yakından tanıyan insanlar Fenerbahçe’nin kalbimdeki yerini zaten bilir. Bugün yaşadığım şey kesinlikle hak ettiğim bir şey değildi. Ben bulunduğum kulüplerin hiçbirine ihanet etmedim, etmem de. Fenerbahçe’nin zararına olacak da bir açıklama yapmam. Fenerbahçe’den ayrılırken de buna benzer şeyler oldu. Ama netice de Fenerbahçe ‘gel’ dedi geldik, ‘git’ dedi gittik.” dedi.

BHA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler