HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 20:16

TFF'DEN KADIN FUTBOLUNA BÜYÜK DESTEK

TFF Kadın Futbolu Direktörlüğü'nün çabaları meyvesini verdi; U23 Kadın Futbol Milli Takımı ve Kadın Futsal Milli Takımı kuruluyor.
TFF'DEN KADIN FUTBOLUNA BÜYÜK DESTEK

Türkiye'de kadın futbolunun hızla yükselmesi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kadın futbolunu desteklemek adına attığı adımlarla bir kez daha kendini gösterdi. 21 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen TFF Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla, kadın futbolunun daha da gelişmesi ve genç yeteneklerin milli takımlara kazandırılması için önemli bir adım atıldı.

TFF Kadın Futbolu Direktörlüğü'nün öncülüğünde yapılan çalışmaların bir ürünü olarak, Türkiye'de kadın futbolunu daha ileriye taşımak amacıyla U23 Kadın Futbol Milli Takımı ve Kadın Futsal Milli Takımı kurulması kararı alındı. Bu adım, Türk kadın futbolcularına daha fazla uluslararası platformda yer alma ve deneyim kazanma fırsatı sunmayı hedefliyor.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kararın genç yeteneklerin keşfedilmesi ve geliştirilmesine yönelik bir stratejinin bir parçası olduğunu belirtirken, "Kadın futbolu ülkemizde büyük bir potansiyele sahip. Bu yeni milli takımlar, genç yeteneklerin uluslararası arenada kendilerini göstermelerine olanak tanıyacak. Türkiye Futbol Federasyonu olarak, kadın futbolunu desteklemeye ve geliştirmeye kararlıyız" dedi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : TFFDEN, KADIN, FUTBOLUNA, BÜYÜK, DESTEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler