HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Ekim 2021 Salı

BOKS MÜSABAKALARI

Ordu’da Amatör Spor Haftası Boks Müsabakaları İle Devam Etti.
BOKS MÜSABAKALARI

Ordu’da Amatör Spor Haftası Boks Müsabakaları İle Devam Etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında boks müsabakaları Ordu Altınordu Merkez Ortaokulu Boks Salonu’nda düzenlendi. Müsabakalar başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile her yıl Ekim ayının 2. haftası kutlanan Amatör Spor Haftası bu yıl 8-14 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinlik ve düzenlenen müsabakalarla kutlanıyor. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Merkez Ortaokulu Boks Salonunda cumartesi ve pazar günü boks müsabakaları düzenlendi. Müsabakada katılımcılar birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Ordu ilinden katılan sporcuların yanı sıra çevre iller olan Giresun ve Trabzon’dan da sporcular müsabakalarda mücadele etti. Ordu Gençlik ve Spor Kulübünden 16 sporcu, Serhat Spor Kulübünden 3 sporcu, Büyükşehir Belediyespor’dan 4 sporcu, Ünye Gençlik ve Spor Kulübünden 7 sporcu katılırken Trabzon’dan 2 ve Giresun’dan 1 Kulüp Amatör Spor Haftası için ringde boy gösterdi.

Boks müsabakaları Kadın-Erkek olmak üzere toplam 10 sıklette gerçekleştirilecek olup, dereceye giren sporculara ödülleri Amatör Spor Haftası kapanış töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek.




Anahtar Kelimeler : BOKS, MÜSABAKALARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler