HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 15:36

Merkez Hakem Kurulu eğitimlerine başladı!

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Şubat ayı eğitim çalışmaları kapsamında 12-17 Şubat 2024 tarihleri arasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesislerinde çeşitli teknik çalışmalar ve fiziksel gelişim testleri gerçekleştirildi.
Merkez Hakem Kurulu eğitimlerine başladı!

12 Şubat tarihinde MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu ve MHK üyelerinin yanı sıra, Hakem Akademisi, Ulusal Eğitimciler, Süper Lig hakemleri, VAR kadrosunun da katılımıyla MHK Hakem Gelişim Programları çerçevesinde Prof. Dr. Güven Ordun, Prof. Dr. Hakkı Aktaş ve Dr. Uğur Erdoğan’ın eğitimci olarak katıldığı eğitim semineri gerçekleştirilmiştir. Bu eğitim çalışmasının ilki; 5 Şubat’ta MHK organizasyonuyla eğitimcimiz Güven Ordun’un, Süper Lig hakemleri ile VAR kadrosunun online olarak bir araya gelmesiyle yapıldı.  


12 Şubat akşam seansında ise; TFF Hakem Fitness Danışmanı Prof. Dr. Werner Helsen ve TFF Hakem Fitness Koçları’nın Süper Lig ve 1. Lig hakemlerine fiziksel gelişim süreci hakkında, hakemlerin fiziksel istatistiklerine ve verilerine dayalı sunumu gerçekleştirilmiştir.






Anahtar Kelimeler : Merkez, Hakem, Kurulu, eğitimlerine, başladı!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler