HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Ekim 2021 Cumartesi

BOKSÖRLER AMATÖR SPOR HAFTASI İÇİN RİNGDE

Ordu’da Amatör Spor Haftası Boks Müsabakaları İle Devam Ediyor.
BOKSÖRLER AMATÖR SPOR HAFTASI İÇİN RİNGDE

Ordu’da Amatör Spor Haftası Boks Müsabakaları İle Devam Ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kadın-Erkek Boks müsabakaları Ordu Altınordu Merkez Ortaokulu Boks Salonu’nda düzenlenecek. Müsabakalar 09 Ekim 2021 tarihinde saat 16:00’da başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın organizasyonu ile her yıl Ekim ayının 2. haftası kutlanan Amatör Spor Haftası bu yıl 8-14 Ekim tarihlerinde çeşitli etkinlik ve düzenlenen müsabakalarla kutlanıyor. 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Amatör Spor Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Merkez Ortaokulu Boks Salonunda bugün  saat 14:00’dan itibaren boks müsabakaları düzenlenecek. Müsabakada katılımcılar birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek.

Çevre illerdeki takımlarında katılacağı turnuvaya Trabzon'dan 13, Giresun'dan 4 takım katılacakken Ordu İl genelinde 6 takım katılım gösterecek. 

Boks müsabakaları üç kategoride Üst Minikler, Yıldızlar ve Gençler Kadın-Erkek olmak üzere toplam 13 sıklette gerçekleştirilecek olup, dereceye giren sporculara ödülleri Amatör Spor Haftası kapanış töreninde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından verilecek.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BOKSÖRLER, AMATÖR, SPOR, HAFTASI, İÇİN, RİNGDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler