HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 16:45

“BU SÜREÇTEN DAHA SAĞLIKLI ÇIKABİLİRDİK”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında evinde oynadığı ve 2-0 kazandığı Atakaş Hatayspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
“BU SÜREÇTEN DAHA SAĞLIKLI ÇIKABİLİRDİK”

TARAFTARLARIMIZI BU SÜREÇTE ÜZMÜŞ OLABİLİRİZ

Teknik Direktör Avcı, ulaşılabilir hedeflerimiz için yolumuza devam ettiğimizi belirterek, “Bugün, Antalyaspor maçıyla başlayan 8 maçlık müsabakanın sonuna geldik. Bu süreçte 4 tane maç kaybettik, 3 tanesini ise 1 haftada kaybettik. 3 tanesini kaybetmeyebilirdik ama bu 8 maçlık süreçte toplam 13, ilk 11’den ise 7-8 tane oyuncumuzdan mağdur kaldık. Afrika Kupası, 5 oyuncunun transferi, sakatlar… Bu süreçten daha sağlıklı çıkabilirdik. Galatasaray maçı dışındakileri kaybetmeyebilirdik, oyuncularımızın adım adım gelmesi ve Beşiktaş maçıyla değişen bir oyun var. Oyunun her hafta daha da üzerine koyarak devam etmeye başladık. Taraftarlarımızı bu süreçte üzmüş olabiliriz. Ben Trabzon’un ve Trabzonspor taraftarının ne hissettiğini çok iyi bilen birisiyim. Bazen sağ duyulu insanlar arayıp birkaç konu başlığında destek oldular.

 

BUGÜN BİR OYUNCU ALDIK, THOMAS

Trabzonspor inatçıdır ve vazgeçmez. Sonuç olarak bunu göstermemiz gerekiyordu. Geçiş döneminde inişli çıkışlı konular olacaktır. Geldiğimiz süreçte Trabzonspor takımı 8. sıradaydı. Geldiğimiz noktada 25 puan topladık ve ulaşılabilir hedefimizin 3. ya da 4.’lük olduğunu söyleyip kupada devam edeceğimizi söylemiştik. Şu an hem hedefimize doğru hareket ediyoruz hem de kupada ilk 8 arasındayız. Her takım bu tür durumları yaşayabilir. Çok fazla kadro zafiyeti yaşamamıza rağmen saha içinde kalmaya özen gösterdim. Özellikle transfer döneminde Trabzonspor’u çok hassas ve dikkatli bir şekilde düşünerek Başkanımız Sayın Ertuğrul Doğan ile birlikte Trabzonspor’a zarar vermeyecek şekilde planlamaya çalıştık. Ara transfer dönemi zordur. Son günde milyon Euroların döküldüğü süreci Trabzonspor’a zarar vermemek için gerçekleştirmedik. Net ve marka oyuncularla da görüştük, geleceklerdi ama olmadı. Başkanımız ve Yönetim Kurulumuz ile günde 7-8 kez telefonla görüşüyordum. Bugün bir oyuncu aldık, Thomas. Gördüğünüz üzere net bir şekilde takıma uyum sağladı. Geçmişi, kariyeri ve performansıyla katkı sağlıyor. Bu süreçte Trabzonspor’a, gerçek paralarını etmeyen oyuncuları almadık. Gelecek transfer dönemi daha iyisini yapacağız. Planlamamız devam ediyor. Bugün, gelişen oyunumuzun son haftalardaki en domine oyununu oynadık. Hem topa sahip olduk hem de fazla fazla pozisyonlara girdik. Daha iyi olabilirdi ama böyle oldu. Rakip takımın kalecisi Erce Kardeşler iyi bir performans sergiledi. Thomas Meunier 2 maçtır bizimle olmasına rağmen çok önemli katkılar sağladı. Enis Bardhi için ise ayrı bir parantez açacağım. Taraftarların ne istediğini bilen ve gerçekleştiren bir ekip olarak, oyun içindeki protestoların hiçbir şeyi geri getirmediğini biliyoruz. Eleştiri tabii ki olacaktır. Enis Bardhi’ye Avrupa’dan teklifler gelmesine rağmen takımın bu durumuna yardımcı olup kalmak istedi. Bugün itibariyle performansı çok iyiydi” ifadelerine yer verdi.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler