HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 10:44

“ÜNYE 1957 SPOR İLE OLAN DERTLERİ BİTMEK BİLMİYOR”

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ordu temsilcisi Ünye 1957 Spor Kamuoyuna açıklamalarda bulundu.
“ÜNYE 1957 SPOR İLE OLAN DERTLERİ BİTMEK BİLMİYOR”

Geçtiğimiz haftasonu Alaçamspor’a konuk olan Ünye 1957 Spor deplasmanda rakibini 2-1 mağlup etti. Ünye 1957 Spor’un galibiyetinin yanı sıra müsabakanın hakemi Giresunlu Salih Çetin’in maç içinde ki tutumu hakkında açıklamalarda bulundu.


Ünye 1957 Spor’dan yapılan açıklamada, “Kazandık, ama endişeliyiz. Sahada tek hedefimiz her zaman futbol oynamak. Sezon başından bugüne oynadığımız müsabakalarda her zaman haddimizi bilerek, futbolun kurallarını uyarak futbola renk katarak oynamaya çalıştık, çalışıyoruz, çalışacağız. Galip gelinmiş bir müsabakadan sonra çok fazla konuşulmuyor belki de böyle olaylar, ama biz konuşmak istiyoruz. Her maç olduğu gibi futbolcularımıza saha içinde, taraftarlarımıza saha dışında yapılan şiddet bitmek bilmiyor.


Alaçamspor ile oynanan müsabakada maçın orta hakemi Salih Çetin adlı hakemin bu sezonun ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız Alaçamspor müsabakasında dördüncü hakemi olması ve ilk maçta verdiği fahiş kararlarla mağlubiyeti perçinlemesi bugün oyuncumuz Yasin Dölekli'ye yapılan bu hareketi gözünün önünde olup düdük çalamaması ve maçın ikinci devresinde adeta yeşil beyazlı ekibimizi sahada dövdürmesi bizleri düşündürüyor. Takdiri siz kamuoyuna bırakıyoruz. Çünkü her hafta bu tür pozisyonlar, kartlar, iptal edilen goller, verilmeyen penaltılarımız gibi daha birçok olay birilerinin son yıllarda ÜNYE 1957 SPOR ile olan dertleri bitmek bilmiyor.”ifadelerini kullandı.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : “ÜNYE, 1957, SPOR, İLE, OLAN, DERTLERİ, BİTMEK, BİLMİYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler