HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:51

Beşiktaş imza töreni düzenledi

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Beşiktaş yeni transferlerini tanıttı.
Beşiktaş imza töreni düzenledi

Siyah beyazlılar dün kadrosuna kattığını duyurduğu isimler için imza töreni düzenledi.

Beşitaştan yapılan açıklamada, “2023-24 sezonu devre arası transfer döneminde Futbol A Takımımıza dahil olan; Ernest Muçi, Al-Musrati, Joe Worrall, Jonas Svensson, sözleşme yenilediğimiz Semih Kılıçsoy ve Emir Yaşar ile Futbol Akademimize katılan Yağız Karabulut için Tüpraş Stadyumu Moda Merkezi’nde, Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla imza töreni düzenlendi.”ifadelerini kullandı.

 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Göreve geldiğimizden bu yana 68 gün geçti. Zor bir dönemden geçtik. Samet hocamızın gençleri devreye sokması, Santos hocamızın gelişi yeni bir vizyonun habercisiydi.

Camiamız zor günler nasıl atlatacağını iyi bilir. Kenetlenirsek başarırız. Sosyal medyada, geleneksel medyada çoğalmalı ve hakkımızı savunmalıyız. Bir bütün olmalıyız.

Rebic’in tendonuna basıldığında, Muleka’nın ayağının kırılabileceği pozisyonun sonrasında, penaltımızın iptal edilmesinde, Rashica’nın penaltısının verilmediğinde, Semih’e yumruk atıldığında tek yumruk olarak mücadele etmeliyiz.

Küfür ve hakaret olmadan yapılan eleştirilere açığız. Taraftarlarımız eleştirileriyle bize yön vermekte haklıdır. Beşiktaş’ın hizmetindeyiz. Beşiktaş’ın kimseye borcu yoktur, herkesin Beşiktaş’a borcu vardır. Beşiktaş’ın hakkını koruyalım.”ifadelerini kullandı.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : Beşiktaş, imza, töreni, düzenledi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler