HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi

FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Gençler A(Erkek-Kız) grup müsabakaları Ordu’da başlıyor. 09-11 Şubat 2024 tarihleri arasında sürecek olan grup müsabakaları başladı.
FUTBOL GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Gençler A(Erkek-Kız) grup müsabakaları Ordu’da başlıyor. 09-11 Şubat 2024 tarihleri arasında sürecek olan grup müsabakaları başladı.

 Futbol Gençler (A) kategorisinde yarışmalar sırasıyla; grup, yarı final ve Türkiye birinciliği yarışma aşamalarında düzenlenecek. Grup yarışmaları, 9 grup merkezinde yapılacaktır. Her grup merkezinden 3 takım yarı finale çıkacak. Yarışmalar tek devreli lig usulüne göre yapılacak.

Grup müsabakaları sonucunda başarılı olan takımlar 22-25 Şubat 2024 tarihleri arasında Trabzon’da oynanacak Yarı Final müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.

  2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları Futbol Gençler A(Erkek-Kız) grup yarışmalarına erkeklerde 10 takım, kızlarda 4 takımın katılımı ile gerçekleşecek.  Ordu’dan erkeklerde ORDU Cumhuriyet Anadolu Lisesi, kızlarda ORDU Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(A) ve ORDU Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ilimizi temsil edecek.

Grup müsabakaları hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Spor şehri Ordumuzda Gençler Futbol grup karşılaşmalarına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Grup Müsabakalarına katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Bizlerde sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliğini yapacağız inşallah. Tüm Orduluları 09-11 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan bu futbol resitalini izlemeye Gülyalı Turnasuyu Futbol Sahasına ve Eskipazar  Futbol sahasına davet ediyorum.” Dedi.   

Katılım Sağlayacak Okullar ise şöyle; Erkeklerde

1 ARTVİN Artvin Kazım Karabekir Anadolu Lisesi

2 BAYBURT Bayburt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

3 ORDU Cumhuriyet Anadolu Lisesi

4 RİZE Güneysu Spor Lisesi

5 ANKARA Polatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

6 ANKARA Selahattin Akbilek Anadolu Lisesi

7 TRABZON Trabzon Spor Lisesi

8 ARDAHAN Cumhuriyet Spor Lisesi

9 TOKAT Atatürk Anadolu Lisesi

10 GİRESUN Giresun Spor Lisesi

Kızlarda,

1 ORDU Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2 SİVAS Gazi Anadolu Lisesi

3 TOKAT Şehit Aydoğan Aydın Spor Lisesi

4 GİRESUN Giresun Spor Lisesi

 




Anahtar Kelimeler : FUTBOL, GRUP, MÜSABAKALARI, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler