HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Şubat 2024 Pazar Saat: 11:43

“BEN OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM”

Trendyol Süper Lig’de karşı karşıya gelen Yılport Samsunspor – Galatasaray maçı sonrası Markus Gisdol açıklamalarda bulundu.
“BEN OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM”

Teknik Direktör Markus Gisdol, 2-0’lık mağlubiyetle tamamlanan Galatasaray A.Ş karşılaşması sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu. 

 

Teknik Direktör Markus Gisdol, “İlk 15 dakikada basit iki gol yedik ve sonrasında geri gelmek zor oldu. 75 dakika boyunca takımım sahada gayet iyi performans gösterdi. Soyunma odasında da bunu söyledim. Tabi bireysel anlamda oyuncuları rakiple karşılaştırdığınızda fark olabiliyor. Buna rağmen oyuncularım bugün elinden geleni yaptı, pozisyonlar da bulduk ama 2-0’lık skoru çeviremedik. Ben oyuncularımdan memnunum ve göstermiş oldukları mücadeleden dolayı mutluyum. 

 

Tabi skordan memnun değilim, onu belirtmem gerekiyor. Galatasaray gibi bir takıma küçücük bir şans verecek olursanız ne yazık ki bunu değerlendiriyor. Şimdi yapmamız gereken güzel bir şekilde dinlenmek ve kupa maçına en iyi şekilde hazırlanmak” ifadelerini kullandı.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : “BEN, OYUNCULARIMDAN, MEMNUNUM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler