HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:41

ALBAYRAK'TAN ADAYLIK TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Perşembe Belediye Başkan Adayı seçilen, Ordu Büyükşehir Belediyesi eski basın yayın dairesi başkanı Cihat Albayrak, teşekkür mesajı yayınladı.
ALBAYRAK'TAN ADAYLIK TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Perşembe Belediye Başkan Adayı seçilen, Ordu Büyükşehir Belediyesi eski basın yayın dairesi başkanı Cihat Albayrak, teşekkür mesajı yayınladı. Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Sevgili Hemşehrilerim,
Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile AK Parti Perşembe Belediye Başkanı Adayı olarak sizlerin huzurundayım.
Bugünlere gelmemde emeği olan şehrime hizmet etme imkanı sunan herkese bir kez daha en içten duygularımla teşekkür ederim.
Yola çıkarken sevdam diye adlandırdığım Perşembe’mizi bugünden itibaren tarihiyle, turizmiyle, ekonomik olarak yukarılara çıkarmak için enerjimizi ortaya koyacağımızı herkesin bilmesini isterim.
Yason Burnu, Çaka Plajı, Hoynat Adası, sahili, doğal güzellikleri ülkemizin önemli turizm noktaları. Buraların daha fazla misafirlerini ağırlaması için aşk ile çalışacağız. Birbirinden güzel, birbirinden özel 54 mahallemize layıkıyla hizmet götürmek için mesai mefhumu gözetmeden koşacağız.
Gün birlik olma, beraberce hareket etme günüdür. Bugüne kadar bu şehre hizmet etmiş, taş üstüne bir taş koymuş tüm herkese bu vesile ile ayrıca teşekkür ederim. Bizler de onların ortaya koyduğu emeği büyütmek için çalışacağız.
Perşembe sevdasına yürek gerek o yürekte biz de var Allah’ın izniyle. Gençlerimizle, yaşlılarımızla, kadınlarımızla kısacası bu şehre sevdalı herkesle birlikte hareket edeceğiz.
Sayın Bakanımız, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde Perşembe’mizde hep birlikte tarih yazacağız, hep birlikte kazanacağız.”




Anahtar Kelimeler : ALBAYRAK'TAN, ADAYLIK, TEŞEKKÜRÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler