HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 17:28

BURAK ÇAĞLAN KIZILHAN YDK TOPLANTISINDA KONUŞTU

Fenerbahçe'nin Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Kulübün Yüksek Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
BURAK ÇAĞLAN KIZILHAN YDK TOPLANTISINDA KONUŞTU

Fenerbahçe'nin Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Kulübün Yüksek Divan Kurulu Şubat ayı olağan toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İşte Kızılhan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar; "Sayın Yüksek Divan Kurulu Başkanı, Sayın Başkanımız, Saygıdeğer Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kıymetli Yüksek Divan Kurulu Üyelerimiz, ekranları başından bizleri izleyen değerli taraftarlarımız, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak geçirdiğimiz üç aylık dönemi değerlendirmek amacıyla bir araya geldik. Bu süreçte kulübümüzde yaşanan sportif, finansal, idari ve hukuksal gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

3 Temmuz 2011'de başlayan haksızlıklara karşı gösterdiğimiz direniş, 27 Aralık 2021'de onurlu bir zaferle sonuçlandı. Futbolda Sözde Şike Davası olarak bilinen kumpasın ortaya çıkarılması, Yargıtay'ın ve İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin beraat kararını onaylaması, Fenerbahçemizin temiz olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Kararlı mücadelemizde geri adım atmadık, terör örgütüyle karşı karşıya geldik ve dimdik durduk. 3 Temmuz sürecini kurgulayanlar şimdi ortada yoklar. Fenerbahçe, haklı duruşunu sürdürüyor ve 10 yıllık bu süreçte uğradığımız maddi ve manevi zararlar giderilene kadar kararlılığımızı devam ettireceğiz.

21 Aralık'ta Türkiye Futbol Federasyonu'na açtığımız davamızın 6. duruşması görüldü. Mahkeme, dosyaya bir bilirkişi heyeti tayin ederek zararlarımızın hesaplanmasına karar verdi. Bir sonraki duruşma 16 Nisan 2024'te gerçekleşecek. Bu karar, dosyanın esasına geçildiğini gösteriyor ve bu durum camiamız için hayırlı olsun.

Futbol takımımızın liderliği, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa Konferans Ligi'ndeki başarıları camiamızı mutlu ediyor. Hocamıza, teknik kadromuza, futbolcularımıza teşekkür ediyorum ve başarıların devamını diliyorum. Transfer döneminde kadromuza kattığımız oyuncularla güçlendik ve şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

Ara transfer döneminde takımımıza katılan oyuncuların yanı sıra, bazı oyuncularımızı da kiralık olarak gönderdik. Bu süreçteki tüm desteklerinden dolayı iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum.

Takımımızın sahadaki performansı, teknik ekibin özverisi ve stratejik hamleleriyle birleşerek bugünkü başarıya ulaştık. Ancak en büyük gücümüz, camiamızın birlik ve beraberliğidir.

Geçtiğimiz hafta "Yüreğini Koy" sloganıyla taraftarlarımızı ve takımımızı destekledik. Bu birliktelik, şampiyonluk yolunda bize güç veriyor. Hakemlere çağrıda bulunarak adaletin sağlanmasını istiyoruz. Futbolun temel prensiplerine aykırı olan çifte standart ve adaletsizliklere son verilmesini umuyoruz.

Amatör branşlarda da önemli başarılar elde ettik. Şube sorumlularımızdan ve Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya'dan bu başarıları dinleyeceğiz.

Sponsorlarımıza, Fenerium'a ve Fenerbahçe TV'ye teşekkür ediyorum. Fenerium'un elde ettiği başarıları ve Fenerbahçe TV'nin 20. yılını gurur ve mutlulukla kutluyoruz.

Ayrıca "Zaferin Rengi" filmi ile tarihimizin önemli bir dönemini ve Fenerbahçe'nin zaferini konu alacak bir yapımı heyecanla bekliyoruz. Film, 16 Şubat'ta vizyona girecek ve camiamız için anlamlı bir deneyim olacak.

Hep birlikte daha nice başarılara imza atmak dileğiyle, sağlıklı günler diliyorum. Fenerbahçemize bu akşamki karşılaşmada başarılar"


HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler