HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 15:08

FATSA BELEDİYESPOR’UN YENİ TRANSFERİ

Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig'deki mücadelesinde transfer atağına hız kesmeden devam ediyor.
FATSA BELEDİYESPOR’UN YENİ TRANSFERİ

Fatsa Belediyespor, TFF 3. Lig'deki mücadelesinde transfer atağına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp Başkanı Üzeyir Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleşen 10 numara futbolcu transferinin ardından gözler, son olarak Tokat Belediye Plevnespor forması giyen Burak Seres'e çevrildi.

Pazar günü oynanacak olan Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş. maçı öncesinde, Fatsa Belediyespor'un kadrosuna bir transfer daha eklenmiş oldu. Sezonun devre arasında sadece bir transfer hakkına sahip olan kulüp, Başkan Üzeyir Erdoğan'ın 10 numara açıklamasının hemen ardından Burak Seres'in transferini duyurdu.

Kariyerine Çorum Gençlerbirliği'nde başlayan ve daha sonra Ankaraspor'a transfer olan 1992 doğumlu orta saha oyuncusu Burak Seres, profesyonel kariyerinde birçok takımda forma giydi. 2. Lig'de 27 maça çıkarken 3. Lig'de ise 230 maçta 32 gol kaydeden deneyimli oyuncu, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nda 18 maça çıkarak 10 gol atmıştı.

Fatsa Belediyespor, yeni transferi Burak Seres ile güçlenirken, taraftarlar da yeni oyuncunun takıma katacağı değerleri merakla bekliyor.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : FATSA, BELEDİYESPOR’UN, YENİ, TRANSFERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler