HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Şubat 2024 Cuma Saat: 13:39

HULL CİTY TRANSFERİ AÇIKLADI!

Championship ekibi Hull City Trabzonlu Abdülkadir Ömür’ü kadrosuna kattığını duyurdu.
HULL CİTY TRANSFERİ AÇIKLADI!

Bordo mavililerden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün, Hull City’ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.”ifadelerini kullandı.

 

Acun Ilıcalı’nın Başkanlığını yaptığı İngiltere ekibi Hull City’den yapılan açıklamada, “Hull City, Türkiye milli takımı oyuncusu Abdülkadir Ömür'ü Süper Lig ekibi Trabzonspor'dan açıklanmayan bir ücret karşılığında transfer ettiğini duyurmaktan mutluluk duyuyor.

24 yaşındaki yaratıcı oyuncu, kulübün bir yıl daha opsiyonu elinde tuttuğu 3,5 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Hücum orta saha oyuncusu, memleketi kulübünün genç takımlarında ilerledikten sonra Trabzonspor formasıyla çıktığı 211 maçta 25 gol attı ve 36 asist yaptı ve üç yerel zafer kazandı.

2019/20 Türkiye Kupası finalinde Alanyaspor karşısında gol atan Ömür, 38 maçta kariyerinin en iyi yedi golünü atarken, Bordo Mavililer 2021/22 sezonunda yedinci Süper Lig şampiyonluğunu elde etti.

2022 Türkiye Süper Kupa galibiyetine Sivasspor karşısında başladı ve geçen sezon 41 maçta forma giydi, sezon ortasında Antalya'da oynanan hazırlık maçında City'ye asist yaptı ve bu sezonda 17 kez forma giydi.

Sol ayaklı oyun kurucu, 12 kez milli takımda forma giydi ve Almanya ve Galler karşısında son iki milli takımda forma giydi ve Türkiye'yi çeşitli altyapılarda temsil etti .

Teknik Direktör Liam Rosenior şunları söyledi: “Abdüş'le ilk kez  Antalya'da Trabzonspor ile hazırlık maçında karşılaştığımızda tanıştım ve onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hemen anladık.

"Onun müsait olabileceği konusunda uyarıldığımızda, bunun gerçek kaliteye sahip birini ekibimize getirmenin harika bir fırsat olduğunu hissettik.

"Süper Lig'in kazanılmasında büyük payı vardı ve milli takımda forma giydi.

“Hayranlar onu izlemeyi sevecek; O, kapıların kilidini açabilen, gol atabilen ve gol atabilen, son pasları ve şutları harika olan biri.

“O, oyuncuları geçebilen, düşük ağırlık merkezine sahip ve topun dışında çok çalışan olağanüstü bir teknik futbolcu. Onun futbol kişiliğini seviyorum."ifadelerini kullandı.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : HULL, CİTY, TRANSFERİ, AÇIKLADI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler