HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 11:41

BASKETBOL YARI FİNALLERİ ORDU'DA

2023-2024 Yılı Okul Sporları Basketbol Gençler Kız - Erkek Yarı Final Müsabakaları 06-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Ordu ev sahipliğinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda ve Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.
BASKETBOL YARI FİNALLERİ ORDU'DA

2023-2024 Yılı Okul Sporları Basketbol Gençler Kız - Erkek Yarı Final Müsabakaları 06-09 Şubat 2024 tarihleri arasında Ordu ev sahipliğinde Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda ve Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı'nın 2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenecek basketbol şölenine Kız ve Erkek takımları olmak üzere 13 şehir ve 16 takım katılım sağlayacak.

            Yarı Final Müsabakalarında Erkek Takımı olarak Ordu’yu temsil edecek okul ise Özel Ordu Final Fen Ve Teknoloji Lisesi olacak.

            16 Takım ve 240 sporcu antrenör ve idarecinin katılacağı turnuvanın teknik toplantısı 5 Şubat 2024 tarihinde saat 17:30’da Yeni Ordu Stadyumu Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Ev sahibi Ordu’nun yanı sıra Batman, Erzurum, İstanbul, Samsun, Siirt, Trabzon, Ağrı, Ankara, Elazığ, Rize, Tunceli ve K.K.T.C. katılım sağlayacak. Yarışma talimatına göre; Gençler (A) erkeklerde ve kızlarda; gruplarını 1 inci ve 2 nci sırada tamamlayan takımlar çapraz eleme usulü ile eşleşecekler, (A1-B2 / B1-A2) çapraz eleme usulü oynanan müsabakalarda galip takımlar Türkiye birinciliğine katılmaya hak kazanacaktır. Her grup merkezinden 2 takım Türkiye birinciliğine katılma hakkı elde edecektir.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "Ordu’da 4 gün boyunca gençler okul sporları basketbol yarı final maçları gerçekleşecek. Mini bir bölge şampiyonası havasında geçecek basketbol şölenine tüm halkımızı salonlara davet ediyorum. Türkiye Finali yolunda mücadele edecek takımlarımıza başarılar dileriz. " dedi.

Katılım Sağlayacak Okullar ise şöyle; Erkeklerde,

Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Erzurum Mümtaz Turhan Anadolu Lisesi

İstanbul2 Özel Şişli Bilim Doğa Anadolu Lisesi

K.K.T.C Yakın Doğu Kolej

Ordu Özel Ordu Final Fen Ve Teknoloji Lisesi

Samsun Özel Samsun Boğaziçi Anadolu Lisesi

Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi

Trabzon Özel Net Fen Lisesi

Kızlarda,

Ağrı Ağrı Spor Lisesi

Ankara3 Özel Nesibe Aydın Yıldızlar Anadolu Lisesi

Batman Batman Spor Lisesi

Elazığ Kaya Karakaya Spor Lisesi

Kktc1 Levet Kolej

Rize Çay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi

Samsun Samsun Gülizar-Hasan Yılmaz Spor Lisesi

Tunceli Dersim Anadolu Lisesi




Anahtar Kelimeler : BASKETBOL, YARI, FİNALLERİ, ORDU'DA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler