HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 11:48

Antalya’dan Üçüncülük çıktı

Ordu temsilcisi Ünye Futbol Okulu Antalya’da katıldığı Junior Cup’tan üçüncülük madalyası ile geri dönüyor.
Antalya’dan Üçüncülük çıktı

Ünye Futbol Okulu U-13 Takımı ile katıldığı U-14 kategorisi play-off grup maçlarında Artvin Arhavi takımını 2-0 mağlup ederken, Diyar İnter takımı ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor'a karşı ise 1-0 mağlup olarak turnuvada üçüncü oldu.

 

U-11 Takımı play-off grup maçlarında Bingöl Fk karşısında 3-0 galip gelirken, Küçüklü Dumlupınar'ı 1-0 da mağlup etti. Mersin Yenişehir takımına ise 1-0 mağlup olarak bu grupta da üçüncü sırayı aldı.

 

U-10 Takımı play-off grup maçlarına 4-0'lık Antalya Ayyıldız galibiyeti ile başlarken, Kayserispor Futbol Okulu takımını da 1-0 mağlup etmeyi başardı. Hollanda temsilcisi Nextgen takımı karşısında sahadan 1-0 mağlup olarak bu grubun da üçüncüsü olduk.

  

Ünye Futbol Okulu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bizleri turnuvaya davet eden organizasyon ekibine emekleri için çok teşekkür ederiz. Ünye Futbol Kulübü olarak tüm katılımcı takımlarımızı mücadelelerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.”ifadelerini kullandı.

 

Junıor Cup düzenlenen kupa ve madalya töreninin ardından, U-11 grubu en iyi kaleci ödülü Ünye Futbol Okulu kalecisi Recai Miraç Çamur’a layık görülürken, U-10 grubu en başarılı golcü ödülü de oyuncumuz Demir Berk Torunoğlu’na verildi.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Antalya’dan, Üçüncülük, çıktı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler