HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Eylül 2021 Pazartesi

AKKUŞ EFELERİNE MORAL ZİYARETİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Akkuş Belediyespor Voleybol takımını ziyaret etti.
AKKUŞ EFELERİNE MORAL ZİYARETİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ve Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci Akkuş Belediyespor Voleybol takımını ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç İle Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci yeni sezon hazırlıklarını Akkuş ilçe Spor Salonunda sürdüren Akkuş Belediyespor Erkek Voleybol Takımının antrenmanını izledi ve sporculara başarılar dilediler. Takıma baklava ikramında bulundular. 9 Ekim 2021 Cumartesi günü evinde Erzin Yeşilkent Sporu ağırlayacak olan Ordu’nun Efeleri yeni sezon hazırlıklarına Akkuş Spor Salonunda devam ediyor.

Sporcular ile yakından ilgilenen Genç, geçen yıl elde edilen başarının daha iyisini yapacak potansiyelin olduğunu voleybolculara aktardı. “ Sizler ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize yürekten inanıyoruz. İnşallah bu yıl sizin yılınız olur. Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güvenimiz tam; inşallah bu sezon azimle çalışarak Efeler ligine çıkmaya hak kazanırsınız. Yeni sezonun kazasız, sakatlık sorunun olmayacağı bir sene olmasını diliyorum.” dedi.




Anahtar Kelimeler : AKKUŞ, EFELERİNE, MORAL, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler