HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 10:07

İLK TÜRK TAKIMI!

Yılport Samsunspor, scouting ve maç analizi proseslerini destekleyen Skillcorner fiziksel performans ve oyun zekası verisini kullanan ilk Türk takımı oldu.
İLK TÜRK TAKIMI!

Yılport Samsunspor, Skillcorner ile imzaladığı sözleşme ile Avrupa, Asya, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da bulunan 25 ligde veriye erişebiliyor. Bu veri setindeki teknik, taktik ve fiziksel kriterler üzerinden oyuncu tespitleri ve karşılaştırmaları yapılabiliyor.


Skillcorner’in Oyun Zekası verisiyle Yılport Samsunspor, oyuncuların topsuz hareketleri, pas profilleri ve rakip takımların presi altında top kullanma becerilerini inceleyebilecek.

 

Bu veri, kulüplerin oyun stillerine uygun oyuncuları tespit etmelerini ve rakiplerin güçlü ve zayıf yanlarını analiz etmelerini sağlıyor. 

 

Yılport Samsunspor’un Futbol Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Fuat Çapa: Futbolda yenilikçi olmak çok önemli ve artık futbolun ve oyuncuların analiz edilmesinde veri kullanımının büyük bir rolü var. Skillcorner verisi oyuncu transferlerinde kanıta dayalı kararlar vermede ve maç analiz proseslerini geliştirmede bize faydalı olacak.

 

Skillcorner İş Geliştirme Direktörü Pedro Nogueira: Türkiye’deki ilk kulübümüzle anlaştığımız için çok mutluyuz. Yılport Samsunspor’un Skillcorner verisinden faydalandığını görmek bize heyecan veriyor. Dünyanın her tarafında veri setimizin değerini anlayan kulüpler görmek bizim için heyecan verici ve şu anda otuzdan fazla ülkede 140 kulüple çalışmaktayız.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : İLK, TÜRK, TAKIMI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler