HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 10:32

“Yüreğini koy”

Trendyol 1.Lig’de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Bitexen Giresunspor maali açıdan zor günler geçiriyor.
“Yüreğini koy”

Yeşil beyazlılar Süper Lig’den düştükten sonra 1.Lig’de de zor günler geçirmeye devam ediyor. Kulüp taraftardan destek beklediğini ifade etti. Taraftarın Giresunspor’u yaşatmasını isteyen yetkililer uygulama üzerinden “Yüreğini Koy” kampanyasını hayata geçirdiğini duyurdu.

 

Bitexen Giresuspor’dan yapılan açıklamada, “Çotanak Store üzerinden özel bir uygulama ile Giresunspor için #YüreğiniKoy destek kampanyasını hayata geçiriyoruz!

Kampanya kapsamında kulübümüze destek için oluşturduğumuz Giresunspor bayrağını tamamlayarak kulübümüzün aydınlık yarınları için omuz omuza mücadele edelim. Vereceğiniz desteğin her bir karesi sizin sevginiz ve adanmışlığınızla şekillensin!

Her bir kare, sadece bir parça değil, aynı zamanda Çotanak Arma'nın yarınları için ışık olsun. Bu büyük çaba Giresunspor'u seven, yaşaması için destek olan her bir taraftarımızın kulübüne zor günlerde gösterdiği bağlılığının bir simgesi olarak tarihteki yerini alacaktır.

Haydi Giresun, Giresunspor için #YüreğiniKoy, kulübümüzün yarınları için Çotanak Arma'nın yanında ol!

http://cotanakstore.com.tr adresinden kampanya linkine tıklayarak destekçimiz olarak kampanyamıza katılabilir, kulübümüz yararına yüreğini koy kampanya görselli üzerinden satın alacağınız bağış kutucukları ile altın, gümüş, bronz ya da çotanak destekçimiz olarak Giresunspor'umuzun yanında yer alabilirsiniz.”ifadelerini kullandı.

 

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : “Yüreğini, koy”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler