HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 09:27

ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Boks branşında Avrupa ve Türkiye'de dereceye giren ve şampiyon olan sporcular antrenörleri ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'i ziyaret etti.
ŞAMPİYON BOKSÖRLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Ordu ilimizde altyapıdan çalışıp Türkiye Şampiyonasında, Avrupa şampiyonasında dereceye giren boksörler ve antrenörler misafirimiz oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde sporcularımızı bu şekilde ağırlamak bizleri ve personelimizi son derece mutlu etti. Sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyor kutluyoruz. İnşallah milli takımdaki serüvenleri başarıyla geçer. Avrupa, Dünya, Olimpiyat oyunlarında sporcularımız inşallah dereceye girer. Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile her zaman sporcularımızın yanındayız. Bir kez daha sporcularımızı onlara emek veren antrenörlerimize kutluyoruz.”

 

Elvan Sözkesen “Bu sene 2023 de 66 kg da Türkiye şampiyonu oldum. Avrupa’ya gittim Romanya’da. Romanya’da Avrupa üçüncüsü oldum. Emeği geçen ilk başta cihan hocama teşekkür ederim. Ve emek veren sporcu kardeşlerime de teşekkür ederim.”

 

Sudenaz Efil  “Bu sene 2023 de 46 kg da Türkiye şampiyonluğu elde ettim. Başta cihan hocam olmak üzere teşekkür ederim. Mustafa Genç hocama teşekkür ederim. Bütün desteklerini bizlere gösterdikleri için teşekkür ederim. İnşallah hedefimi Olimpiyat. Olimpiyatta ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeyi çok isterim.”

 

İlyas Keser “2023 de Türkiye ikincisi oldum. Emeği geçen Mustafa Genç Hocam ve İsmail Uykur hocama çok teşekkür ederim. Onların sayesinde Türkiye ikincisi oldum. Hedefim Avrupa, Dünya ve olimpiyattır.”

Ordu Boks İl Temsilcisi ve Antrenör Mustafa Genç “2023 yılında ilimizde boks branşında Türkiye şampiyonlarında ve Avrupa şampiyonasında derece yapmış sporcularımızla il müdürümüzü ziyarete geldik. İl Müdürümüzün bize verdiği desteklerinden dolayı teşekkür eder. İnşallah Avrupa, Dünya ve Olimpiyat madalya sıralamasında daha üst sıralara çıkacaktır. Bürün emeğe geçen arkadaşlarıma saygılar ve sevgiler sunuyorum. Allah ileride en güzel şampiyonalarda buluşturmak üzere teşekkür ederim.”

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç dereceye giren sporcuları çeşitli spor malzemeleri ile ödüllendirdi.


HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ŞAMPİYON, BOKSÖRLERDEN, GENÇ’E, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler