HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 15:15

ORDU’DA OKUL SPORLARI HEYECANI

Ordu'da düzenlenen okul sporları gençler voleybol kız ve erkek yarı final müsabakaları, açılış seremonisinin ardından başladı.
ORDU’DA OKUL SPORLARI  HEYECANI

Ordu'da düzenlenen okul sporları gençler voleybol kız ve erkek yarı final müsabakaları, açılış seremonisinin ardından başladı.

25-28 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek Okul Sporları Voleybol Gençler A Kız Erkek Yarı Final müsabakaları, Altınordu'daki Atatürk Spor Salonu'nda (kızlar) ve Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda (erkekler) gerçekleştirilecek.

Altınordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda düzenlenen açılış seremonisinin ardından, üç gün boyunca devam edecek olan müsabakalar, Türkiye genelinden gelen 16 takımın, 200 sporcu, hakem ve idarecinin katılımıyla büyük bir heyecana sahne olacak. Bu "Okul Sporları Gençler Voleybol Yarı Final" müsabakalarının ardından dereceye giren takımlar, Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanacak.

Açılış seremonisinde, Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan askerlere yönelik saygı duruşu gerçekleştirildi ve ardından İstiklal Marşı okundu. Kızlarda, Ordu'yu il birincisi olarak temsil eden ve ardından yarı finallere yükselen Fatsa Ahmet Sırrımsı Anadolu Lisesi, büyük bir heyecanla mücadele edecek.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ORDU’DA OKUL SPORLARI HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler