HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 11:11

Trabzonspor Başkanı ceza almadı!

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'un Başkanı PFDK'ya sevk edilmişti. Sevk cezaları belli oldu.
Trabzonspor Başkanı ceza almadı!

Bordo mavili takımın Başkanı olan Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde PFDK'na sevk edilmişti. Sevk kararlarının açıklanması ile birlikte Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan'ın ceza tayinine yer olmadığına karar verildi.

PFDK'den yapılana açıklamada ;

"TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 19.12.2023 tarihinde oynanan İSTANBULSPOR A.Ş. -TRABZONSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU B1 ve DOĞU A2 blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. Başkanı ERTUĞRUL DOĞAN hakkında, müsabaka sırasında akredite edilmediği alanda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü görevlisi KAYA YAMAK hakkında, müsabaka sırasında akredite edilmediği alanda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de; isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,karar verilmiştir."




Anahtar Kelimeler : Trabzonspor, Başkanı, ceza, almadı!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler