HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Aralık 2023 Perşembe Saat: 17:29

Transfere Engel

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak gündeme dair açıklamalarda bulundu
Transfere Engel

Yeşil beyazlılardan yapılan açıklamada ;

Tüm camiamızın bildiği üzere kulüp olarak zor günler geçirmekteyiz. Bu süreçte takımımızı ayakta tutmak ve onun yarınlarını kurtarmak amacıyla büyük bir özveri ile mücadele ediyoruz. Önümüzdeki en büyük sorun da transfere engel olan ve olmayan geçmiş dönem borçlarımızdır. Bu borçların yapılandırılmasına yönelik uzun süredir yoğun bir çalışma içerisindeyiz.

Geçmiş dönemlere ait oyuncu ve kulüplere olan toplam borcu ile bunların transfere engel olanlarının tutarları şu şekildedir.

Yabancı oyuncu ve kulüplere olan toplam borç tutarı 7.110.000,00 €’dur.

Transfere engel olan borçların alacaklıları olan yabancı oyuncular ve kulüpler şunlardır; Esat Mala, Marko Milinković, Mamadou Diarra, Ibrahima Baldé, Shapi Suleymanov, Flávio Medeiros da Silva, Francisco Leonel Silva Machado (Chiquinho), Jean Pyerre, FK Partizani, Faustin Senghor, Borja Sainz ve FIFA. Bu isimlere olan borçların toplamı 3.305.000,00 €’dur.

Geçmiş dönem yerli oyunculara olan borçların toplamı 20.805.000,00 TL’dir.

Transfere engel olan yerli oyuncu ve antrenörler şu şekildedir; Emre Taşdemir, Muhammed Gümüşkaya, Zeki Yavru, Okan Kocuk, Mahmut Boz, Eren Tozlu, Tolgahan Acar, Osman Paşa Zorlu, Ercan Gezgin, İlker Avcıbay, Hakan Kurt, Bora Sevim ve İsmail Güney. Bu isimlere olan borçların transfere engel olan kısmı 8.090.000,00 TL’dir.

Belirtmiş olduğumuz tutarlar anapara tutarları olup, işlemiş faiz, avukatlık ücretleri ile yargılama giderleri bu tutarlar içerisinde yer almamaktadır.

Yönetim kurulu olarak borçlarımızın yapılandırılması, belli bir kısmına yönelik ibra edilmemiz, transfer engellerinin kaldırılmasına yönelik yerli ve yabancı oyuncularla, temsilcileri ve vekilleri ile uzun süredir müzakereler yürütmekteyiz. Yapılan görüşmelerde kulübümüzün içerisinde bulunduğu mali durum ve olasılıklara bağlı gelecek beklentileri alacaklılara ayrıntıları ile anlatılmış ve alacaklılardan alacaklarının belli bir kısmına yönelik kulübümüz ibra etmeleri kalan kısım için de vade tanımaları talep edilmiştir. Kulübümüz, tüm alacaklılarla hepsi ile eşit koşulları sağlamak amacıyla görüşmeler yürütmektedir.

Yapılan görüşmeler neticesinde alacaklıların belli bir kısmı ile anlaşma noktasına da gelinmiştir.

Bu çabalarımızın Giresunspor camiası olarak bir bütün halinde verilecek mücadele ile sonuca ve başarıya ulaşacağına inanıyorum. Şehrimizin ileri gelenleri, mülki idari amirleri, iş insanları ve en önemlisi de taraftarımızın vereceği destek ile sonuç alacağımıza da eminim.

Son günlerde kamuoyunda yer alan ve Giresunspor’u yönetmeye talipli olduğunu beyan eden, bu bayrağı daha yukarılara taşıyabileceğine inanan ve bu düşüncesinde samimi olan herkesle Giresunspor'un menfaatleri için bir araya gelebileceğimizin de bilinmesini isterim.

Çocukluğundan bu yana Çotanak Armaya gönül vermiş, 15 yılı aşkın bir süredir yönetici ve başkan olarak hizmet etmiş biri olarak, Giresunspor'un menfaatleri için atılması gereken adımları atmaktan da çekinmeyeceğiz. Ancak, mevcut durumda kulüp olarak transfer engelini kaldırmak için ortaya koyduğumuz büyük bir çaba ve gayret var. Giresunspor için göreve talipli olanlarla bir araya gelip, alacaklılarla yapılan görüşmelerde ne durumda olduğumuzu ve kaydettiğimiz aşamalara yönelik detayları paylaşabiliriz. Adayların süreci kulübümüz lehine sonuçlandırabilecek gerekli maddi kaynağı oluşturacaklarına ve kararlılıklarına yönelik samimiyet görmemiz halinde de kulübün menfaatine olacak en radikal kararı ya da kararları da almaya hazır olduğumuzu ifade etmek isterim. Burada önemli olan takımımız için yüreğini ortaya koymaktır."




Anahtar Kelimeler : Transfere Engel

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler