HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Aralık 2023 Salı Saat: 10:07

"Baba ocağına hoşgeldiniz"

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden sarı lacivertli takımın Başkanı Ali Koç Beşiktaş JK'ya ziyaret gerçekleştirdi.
"Baba ocağına hoşgeldiniz"

2011 SÜPER KUPA İLK FIRSATTA OYNANSIN

Beşiktaş'ın Başkanı Hasan Arat, “Baba ocağına hoş geldiniz” sözleriyle karşıladığı Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile Türk futbolunun içinde bulunduğu sorunlarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Her iki başkan, 2011 yılında oynanmayan Süper Kupa finalinin ilk fırsatta oynanması için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunma kararı aldı.

BAŞKANLAR BİRBİRİNE HEDİYE VERDİ


Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ziyaretin sonunda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’a, Kulübün yaşayan en eski üyesi Sayın Rahmi Koç’un Kulübün sicil defterinde kayıtlı üyelik belgesi ile Beşiktaşın sembolü “Kartal” heykeli ve Cumhuriyetimizin 100. yılını temsil eden 100 sırt numaralı Beşiktaş forması hediye ederken, Sayın Ali Koç, Hasan Arat'a  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün cam levhaya işlenmiş portresi ile Fenerbahçe’nin Cumhuriyetimizin 100. yılına özel formasını hediye etti.

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyelerinin ziyaretiyle ilgili olarak basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Eski bir dostumuz olarak, yeni seçilen yönetim kurulumuzu ziyaret ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bugünkü buluşmadan çıkan en önemli sonuçlardan biri Süper Kupa finalini oynamak üzere müracaat etme kararı almak oldu. Sayın Ali Koç’a “Baba ocağına hoş geldiniz” dedim. Kulübümüzün yaşayan en eski üyesi sayın Rahmi Koç’un sicilde kayıtlı belgesini hatıra olarak kendisine hediye ettik. Bu ziyaretin karşılığı olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ziyarette bulunacağımızı ifade ettik. Güncel sorunlarımızı konuştuk. Futbolun içinde bulunduğu sıkıntıları konuştuk. Son derece önemli bir toplantı oldu. Bu toplantıların Türk futboluna ve camialara örnek olmasını diliyorum. Barış ikliminin Türk spor kamuoyunda ses getirmesi bizim için önemli. Bugün, önemli bir gündür. İlişkileri tüm kulüplerle artırmakta fayda vardır. Sayın Ali Koç’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : Baba, ocağına, hoşgeldiniz

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler