- 17:24 SARIMSAK DİŞ AĞRISINA İYİ GELİR Mİ?
- 17:25 Giresunspor'un yıldızından kötü haber geldi!
- 17:16 HAFTADA 55 SAAT ÇALIŞAN 9 YIL AZ YAŞAR
- 17:16 Yılport Samsunspor ilk yarıyı önde kapattı
- 17:10 "Biz; Trabzonsporuz. Sözümüzün eriyiz! "
- 17:07 FATSA’DA ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR
- 17:06 ALİ BABACAN'IN ANNESİ GÜNERİ BABACAN VEFAT ETTİ
- 16:57 HAZİNE VE MALİYE BAKANI AÇIKLADI!
- 16:48 ORDU'DA SEL TATBİKATI
- 16:38 ORDULU GENCİN ÖLÜMÜ SONRASI 5 KİŞİ TUTUKLANDI
- 16:33 Trabzonspor Gaziantep Kamp kadrosunu açıkladı
- 16:22 9 ARALIK ORDU'DA NÖBETÇİ ECZANELER
- 16:20 Trabzonspor, Gaziantep FK hazırlıklarını tamamladı
- 16:09 Derbinin muhtemel ilk 11'leri
- 15:39 BİLGİSAYAR BAŞINDA FAZLA KALMANIN ZARARLARI?
Fındık Fiyatı
GİRESUN'DAN MİLLİ ARENAYA YOLCULUK

Giresun'da düzenlenen ve 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen Minikler, Gençler ve Büyükler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları'nda Espiyeli sporcular, göz kamaştıran performanslarıyla adlarından söz ettirdi.
Büyük Kadınlarda Sibel CAMCI, Genç Erkekler kategorisinde Aydın KÖKSAL, Küçük Erkeklerde Eyüp Selami KIRCA ve Minik Kızlarda Elif ÇAKIR, il birinciliklerini elde ederek Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.
Bu başarıda emeği geçen antrenörleri Şebahattin ŞAHİN ve Dilşad ŞAHİN'in katkıları büyük oldu. Espiyeli sporcular, bir üst turdaki Türkiye Şampiyonası'nda adlarını zirveye yazdırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Gözler, milli arenada sergileyecekleri performanslarıyla bu yetenekli genç sporcuların üzerinde olacak.