- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
GİRESUN'DAN MİLLİ ARENAYA YOLCULUK
Giresun'da düzenlenen ve 11-12 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleşen Minikler, Gençler ve Büyükler Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları'nda Espiyeli sporcular, göz kamaştıran performanslarıyla adlarından söz ettirdi.
Büyük Kadınlarda Sibel CAMCI, Genç Erkekler kategorisinde Aydın KÖKSAL, Küçük Erkeklerde Eyüp Selami KIRCA ve Minik Kızlarda Elif ÇAKIR, il birinciliklerini elde ederek Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil etmeye hak kazandılar.
Bu başarıda emeği geçen antrenörleri Şebahattin ŞAHİN ve Dilşad ŞAHİN'in katkıları büyük oldu. Espiyeli sporcular, bir üst turdaki Türkiye Şampiyonası'nda adlarını zirveye yazdırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar. Gözler, milli arenada sergileyecekleri performanslarıyla bu yetenekli genç sporcuların üzerinde olacak.





