HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Kasım 2023 Cumartesi Saat: 14:16

A MİLLÎ TAKIMIMIZ, ALMANYA KARŞISINDA

A Millî Takımımız, hazırlık maçında bu akşam deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek. Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.45'te başlayacak.
A MİLLÎ TAKIMIMIZ, ALMANYA KARŞISINDA

A Millî Takımımız, hazırlık maçında bu akşam deplasmanda Almanya ile karşı karşıya gelecek. Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maç TSİ 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan Bartosz Frankowski yönetecek. Frankowski'nin yardımcılıklarını Marcin Boniek ve Jakub Winkler yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Tomasz Musiał olacak. Müsabakada Paweł Raczkowski VAR, Krzysztof Jakubik ise AVAR olarak görev yapacak.

Almanya ile 27. randevu 

A Millî Takımımız, Almanya millî takımları ile bugüne dek toplam 26 kez karşı karşıya geldi.

Ay-Yıldızlılarımız, 100 yıllık tarihinde 13 kez Batı Almanya, 5 kez Doğu Almanya, 8 kez de iki ülke arasındaki sınırların kaldırılmasının ardından birleşen Almanya ile karşılaştı. Millîlerimiz bu maçlarda 6 galibiyet, 15 yenilgi ve 5 beraberlik aldı.

Batı Almanya karşısında oynadığı 13 karşılaşmadan sadece 1'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan A Millî Takımımız, 10'unda ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. Batı Almanya'ya 7 gol atan Ay-Yıldızlılarımız, buna karşın 38 gol yedi.

Doğu Almanya ile tarihinde 5 kez oynayan millîlerimiz, 3'ünü kazanıp, 1'ini kaybetti, 1 maç da berabere bitti. Doğu Almanya'ya 10 gol atan milli takım, kalesinde 5 gol gördü.

A Millî Takımımız, iki ülkenin birleşmesinden sonra Almanya Milli Takımı ile de 8 kez karşılaştı. Bu maçlarda 4 yenilgi, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti.

Tarihimizdeki 621. müsabaka

A Millî Takımımız, tarihindeki 621. müsabakaya çıkacak. Ay-Yıldızlılarımız, 100 yıllık tarihinde 340'ı resmi, 280'i özel toplam 620 maç oynayıp, biri hükmen olmak üzere 241 galibiyet, 146 beraberlik ve 233 yenilgi yaşadı.

Millîlerimiz, 264'ü deplasmanda, 272'si evinde, 84'ü de tarafsız sahada çıktığı maçlarda, 3'ü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 847 gol attı, kalesinde 885 gol gördü.

Bugüne kadar 91 farklı ülke milli takımıyla mücadele eden A Millî Takımımız, 620 karşılaşmanın 536'sını Avrupa, 34'ünü Asya, 24'ünü Afrika, 23'ünü Amerika, 3'ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

Montella yönetiminde üçüncü sınavımız

A Millî Takımımız, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella yönetiminde üçüncü maçına Almanya karşısında çıkacak.

Montella yönetiminde oynadığı ilk iki karşılaşmayı da kazanan Ay-Yıldızlılarımız, bu maçlarda 5 gol atarken, kalesinde gol görmedi.

Millîlerimiz, Montellla yönetimindeki ilk maçına deplasmanda Hırvatistan karşısında çıktı ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

A Millî Takımımız, İtalyan teknik adam idaresinde oynadığı ikinci maçta ise Konya'da Letonya'yı 4-0 mağlup etti.




Anahtar Kelimeler : A, MİLLÎ, TAKIMIMIZ, ALMANYA, KARŞISINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler