HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Kasım 2023 Çarşamba Saat: 13:41

GALATASARAY MÜNİH DEPLASMANINDA

Şampiyonlar Ligi A Grubunda mücadele eden Türk temsilcimiz Galatasaray, Almanya’nın hatta Avrupa’nın en büyük Kulüplerinden birisi olan Bayern Münih’e konuk oluyor.
GALATASARAY MÜNİH DEPLASMANINDA

8 Kasım Çarşamba (bugün) saat 23.00’de başlayacak müsabakada Türk temsilcisi Galatasaray, Bayern Münih’in ev sahipliği yaptığı Fußball Arena München’e konuk oluyor.

 

Dünyanın en büyük futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Türk takımı Galatasaray Grup maçlarında 4.maçına çıkıyor. Tüm dünyada adından söz ettiren sarı kırmızılı takım bu gece Bayern Münih’i mağlup etmek için sahaya çıkıyor.

 

Şampiyonlar Ligi A grubunda Lider olan Bayern Münih’in peşinden 2.sırada olan temsilcimiz Galatasaray’ın bu maçtan puan yada puanlar alması sürpriz olması bekleniyor. Okan Buruk yönetiminde Trendyol Süper Lig’de 10 hafta’da 9 galibiyet 1 beraberlik alan Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde grupta ki diğer rakipleri Manchester United’ı deplasmanda 3-2 mağlup ederek 3 puanı kazandı. Copenhag ile Rams Park’ta oynadığı müsabakadan 1 puan çıkaran sarı kırmızılılar A grubunda 4 puan ile 2.sırada yer alıyor.

 

Şampiyonlar Ligi A Grubu ;

 

1-Bayern Münih 9 puan

 

2-Galatasaray 4 puan

 

3-Manchester United 3 puan

 

4-Copenhag 1 puan

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : GALATASARAY, MÜNİH, DEPLASMANINDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler